Kundkorg
0kr
Rea!

Babolat Revenge Lite 2019

Enligt Babolat själva är Revenge Lite ett padelracket för spelare på en lite lägre nivå. Det är ett racket för amatörer med andra ord. Vi på Padelrackets.se kan däremot tycka att detta rack mycket väl passar för mer avancerade spel och en mer utvecklad spelteknik.

Artikelnr: 60000004 Kategori:

Produkten har utgått. Du kanske är intresserad av:

Babolat Revenge Lite 2020

Beskrivning

Babolat Revenge Lite 2019 är lik storebrodern Revenge Carbon på många sätt men skiljer sig främst på det mjukare innanredet som gör racket mycket enklare attt styra och manövrera. Babolat Revenge Lite är i första hand utformad för spelare som söker ett padelracket med lätt vikt och en jämnfördelad balanspunkt.Det passar perfekt för all-round spelare som ofta befinner sig alla möjliga spelsituationer.

Revenge lite är droppformad vilket gör den perfekt för gränslandsspelet mellan defensiva och aggressiva spelstilar och spelstrategier. Hyfsat stor sweetspot som gör padelracket mer förlåtande vid intensivt nätspel och tillräckligt liten för att komma med stor kraft och explosivitet i smasharna.Babolat Revenge Lite 2019 kommer även med ett nytt hålmönster i racket som utökar flexibiliteten och effektiviteten i sweetspotten på racket. EVA Foam i innandömet med mediumdensitet.

Givetivis levereras Revenge Lite 2019 med ett padelfodral.

När vi på Padelrackets.se testade Babolatserien var vi faktiskt flera som uppskattade Revenge Lite över både Revenge Carbon och Revenge. Den upplevs lättare än vad den egentligen är tack vare den något lägre satta balanspunkten. På de andra racketarna i Revenge-kollektionen är balanspunkten högre upp på rackethuvudet vilket gör dem huvudtunga och upplevs tyngre än vad de egentligen är. Revenge Lite är alltså både lättmanövrerad och har tillräckligt bra kraft. En redaktionsfavorit.

Vad tycker spelarna?

Perfekt för mig. Har använt mycket Babolat i tennisen så det här valet var ganska enkelt. Mycket racket för priset. – Håkan

Snygg färg och bra vikt. Jag tycker att jag fått upp mitt spel med Revenge Lite. – Erika

Lite väl tungt för min smak, men det kanske är något man vänjer sig vid. Jag får i alla fall över bollarna nu utan att de drar i väggen! – Karin

Ytterligare information

Vikt

350 g

Ramprofil

38 mm

Form

Drop

Balans

Medel