Kundkorg
0kr

Padel, eller padeltennis, är racketsporten som fortsätter att ta Sverige med storm. Padel tillhör en av världens snabbast växande sporter just nu, och snabbast växer sporten i Frankrike, Sverige och Nederländerna. (Padel är redan bisarrt stort i Spanien och Sydamerika varur sporten härör). Oavsett om man är ny inför sporten, eller om man är en riktigt rutinerad padelspelare, är det bra att hålla lite extra koll på vilka padelrack som används för stunden och vilket padelracket som ger mest ger mest padel för pengen.

Låt oss titta på de mest prisvärda padelrack för utomhussäsnongen sommaren 2020!

Här på padelrackets ser vi alltid till att ha de bästa padleracketarna till de bästa priserna, och den unga novisen ska inte vara orolig över att bli bemött utav svindyra padelrack med priser man lika gärna kunnat åka till Spanien och tittat på World Padel Tour för.

Sveriges bästa padelracket

Head Evolution Bela

Vi börjar med ett padelracket som är lämpligt för både juniorerna och för äldre nybörjare. Head Evolution Bela väger bara 360g vilket gör den till en av de lättare racketarna på marknaden. Den är droppformad vilket gör den aerodynamiskt lämplig för smashar, men är samtidigt medel balanserad vilket gör den lämplig för defensivt och kontrollerat spel.

Head Evolution Bela är uppbyggd med EVA foam i de centrala delarna av racket gör den extremt förlåtande vid felträffar samtidigt som den hjälper till att dämpa farten på bollen vid okontrollerade tillslag.

Riktigt bra instegsracket.

Wilson Padel Carbon Force Smart

Wilson Padel Carbon Force Smart är ett annat fantastiskt padelracket för nybörjare som inte vill införskaffa Stadiums tramsprodukter utan siktar på något mer seriöst.

Med sina 359g är Wilson Padel Carbon Force Smart utomordentligt bra och välfuntad för nya padelspelare som känner sig redo att ta sitt padelspelande till nästa nivå. Detta Wilson racket har en större sweetspot än de flesta tourracketar och som med sin normala tyngd och balanspunkt blir ett alldeles perfekt övergångsracket.

Wilson Padel Carbon Force Smart har en drop form och en mjuk dämpning vilket gör den lämplig för spelare med ett kontrollerat och placerande spel.

Adidas Adipower CTRL 1.8

Med CTRL har Adidas skapat ett riktigt estetiskt tilltalande padelrack. Den kommer med en snygg retro-look utan att sticka ut alldeles för mycket.

Adidas adipower CTRL 1.8 är en härlig sommarspade som är perfekt för amatören, eller spelaren på mellan-nivå, som fått in smash-tekniken bra i handleden. Detta padelracket har alltså en något hög balanspunkt vilket skapar ett större tryck och en större kraft bakom slagen. Det som samtidigt gör CTRL:en till ett bra mellanracket är att sweetspoten fortfarande är tillräckligt stor för att vara förlåtande mot orena träffar.

Väldigt hög komfort och spelkänsla garanteras med Adidas adipower CTRL 1.8.

Head Graphene Touch Delta Pro

Känner man sig riktigt säker på sitt padelspel kan man passa på att göra padelsommaren 2019 till den sommar man totaldominerar på padelbanan.

Head Graphene Touch Delta Pro är en rejäl pjäs att ha i handen och kan åstadkomma ordentlig skada på motståndarnas försvarsspel. Head Graphene Touch Delta Pro är diamantformad för bästa aerodynamiska kvalitet vid bandeja-slag och smashar. Den väger ca 370g och har en högt placerad balanspunkt på racketkroppen.

Detta padelrack är något dyrare då den innehåller grafen och andra material som hjälper racket att bli stadigt och tåligt till en låg extravikt.

Bullpadel Hack 19 LTD Edition

Med Hack 19 LTD Edition kommer Bullpadel med ett lika tekniskt padelracket som det är unikt. Med det nya ergonomiska greppet, Hesacore, och alla balansstyrande extravikter blir Bullpadel Hack 19 LTD Edition en av de mest ombytliga padelrack på marknaden. Med de olika vikterna, som enkelt placeras på olika delar av racketramen, kan spelaren styra balanspunkten och därmed skapa ett skräddarsytt padelrack som är perfekt för dennes spelstil och racketkrav.

Bullpadel Hack 19 LTD Edition kommer vara högt efterfrågad i och med att den dels kommer med alla olika finesser som sällan ses på vanliga padelracket, och dels på grund av att den bara tillverkas i 500 exemplar.

Här hittar du ditt exemplar till bästa pris.

Sätt sommarens bästa bandeja med ett nytt padelrack!

Nu när du fått en hel del padeltips är det bara att ta sig ut i värmen och börja nöta slagen. Hoppas du hittar ett riktigt bra padelracket för sommaren 2019.