Kundkorg
0kr
Rea!

Just Ten Hydra K

Slutsålt

Just Ten Hydra K är en intressan pärla till padelracket som lämnat fabriken i Barcelona. Precis som alla andra modeller av Just Tens olika racketar är Hydra K tillverkad för hand från början till slut. Detta är en av anledningarna till att hantverkskvaliteten är så hög samt att priset är lite högre än andra racketmärken. Men man får väldigt mycket racket för pengarna. Just Ten Hydra K är unikt på flera sätt och det är lite extra roligt att Hydra K är speciellt framtagen tillsammans med de svenska World Padel Tour-spelarna Daniel Windahl och Simon Vasquez.
Nu är också Just Ten Hydra K 2.0 som du kan läsa om här!

Det ursprungliga priset var: 2695kr.Det nuvarande priset är: 1795kr.

Slut i lager

Artikelnr: 10305011 Kategori:

Beskrivning

Men man får väldigt mycket racket för pengarna. Just Ten Hydra K är unikt på flera sätt och det är lite extra roligt att Hydra K är speciellt framtagen tillsammans med de svenska World Padel Tour-spelarna Daniel Windahl och Simon Vasquez.

Material- och tillverkningsmässigt skiljer sig Just Ten Hydra K från de flesta andra racketmodeller och padelmärken. Andra racketar är i regel tillverkade i kolfiber som är både lättare och styvare material att arbeta med, men Hydra K är tillverkat i glasfiber som dels gör det lite tyngre och mycket mer slagtåligt.

Just Ten Hydra K är ett ganska tungt racket med en medelplacerad balanspunkt. Enligt våra testare på redaktionen är svingvikten något över medel och kan påverka spelet för oerfarna spelare. Är man däremot en van padelspelare kan Hydra K mycket väl vara vapnet som fattas i arsenalen. Den tunga vikten och glasfibrets hårda yta skapar tillsammans med rackets innandömme en väldig kraftpotential som med enkelhet kan sopa banan med motståndaren.

Eftersom varje racket är handgjort kan vikten variera några gram hit och dit. Varje Hydra K får dessutom ett eget serienummer vilket gör att inget racket är det andra likt.

Vi kan verkligen inte sluta lovorda Just Ten Hydra K, det är ett fantastiskt racket helt enkelt.

Formen på Hydra K är någonstans mellan dropp och rund och vikten ligger på ordentliga 370g (men vikten kan variera plus-minus några gram). Den knottriga träffytan gör att skruvarna biter lite bättre och sweetspotten är ganska liten.

Padelspelare om Just Ten Hydra K

Min handled tackar valet att tillverka hydran i glasfiber. Känner knappt några vibrationer vid tillslagen! – Rickard

Härlig att lira med men kanske lite svårsvingad. – Jesper

Episk kontroll från serv till smash! Fantastiskt racket! – Kim

Ytterligare information

Vikt

360-370 g

Ramprofil

38 mm

Form

Rund

Balans

Medel