Kundkorg
0kr

Just Ten Hydra K 2.0

Slutsålt

Imponera på medspelaren och inge fruktan i motståndarna med Just Ten Hydra K 2.0.
Det här är den senaste upplagan och den uppdaterade versionen av den unika och omåttligt populära Hydra-serien som endast säljs på den svenska marknaden. Det första racket i Hydra K-serien skapades i ett samarbete mellan de svenska padelspelarna Daniel Windahl och Simon Vasques och den spanska rackettillverkaren Just Ten. Det skapades två olika modeller då och nu har nästa version kommit.
Det här är Hydra K 2.0.

2639kr

Slut i lager

Artikelnr: 10505033 Kategori:

Beskrivning

Även om det krävs en del racketvana för att manövrera Just Ten Hydra K 2.0 på bästa sätt är den unika ytkombinationen med blandad glasfiber och kolfiber en perfekt ingrediens för att minimera vibrationerna vid tillslagen och skapa bra precision och kontroll. Skaderisken minimeras också med hjälp av den dämpande EVA-teknologin som gör racket mer flexibelt och lite mer förlåtande vid orena träffar. Sweetspot är inte lika stor som andra racketar från Just Ten utan är precis som sin föregångare. Detta gör att rena träffar blir väldigt tillfredsställande.
En annan skillnad med Hydra K 2.0 är EVA-skum i innandömet som i det här fallet är alldeles lagom i styvhet. Det är inte det hårdaste skummet och det är inte heller det mjukaste. Racket svarar därför väldigt bra vid tillslag och returer på de flesta bollarna motståndaren försöker med.

Just Ten Hydra K 2.0 har en unik design som på många sätt manifesterar dess exklusiva plats i Sverige. Hydra K 2.0 är svart med läckra blå och gula detaljer och den svenska flaggan välplacerad på ramkanten. Vid första anblick skulle man kunna tro att det var ett padelrack framtaget för ett landslag. Det är riktigt snyggt och väldigt klädsamt.
Balansen är perfekt centrerad i Hydra K 2.0 och är något lättare än den tidigare versionen. Detta gör att racket sitter stadigt i handen, är lättspelat samt har bra kontrollegenskaper utan att vara alldeles för ”floppy” och svag.
Den väger in på låga 360g och med sin svårdefinierade form är den i slutändan väldigt bra för både motionären och för den mer kräsna elitspelaren.

Vi har provspelat Just Ten Hydra K 2.0 och de flesta av oss tyckte den var helt fantastisk att spela med. Bra vid reaktionssnabbt nätspel och välbalanserad svingvikt med bra tryck vid lobbar, smashar och bandejas.
Vissa kan nog tycka att den känns lätt, men det är inget som påverkar rackets kvalitéer.
Ladda inför nästa säsong med Just Ten Hydra K 2.0 och ta ditt spel till nästa nivå!

Vad säger spelarna om Just Ten Hydra K 2.0 ?

Var bara tvungen att skaffa Hydra K 2.0 så fort som möjligt. Älskade den första hydra k-modellen och 2.0 är dessutom galet snygg! Grymt att spela med! – John

Ytterligare information

Vikt

360-365g

Form

Dropp/Diamant

Ramprofil

38 mm

Balans

Medel

Du kanske också gillar …