Kundkorg
0kr

Cartri padelrack

Visar alla 16 resultat

Nya padelrack från Cartri varje år

I det soliga Alicante i Spanien tillverkas det padelracketar i full fart. Cartri tillverkar hundratals racketar varje år och det har flera olika serier och modeller som inriktar sig mot olika spelare och olika spelstilar.
Hos Cartri utvecklas och förnyas varje series padelracket varje år. Nya teknologier utvecklas och gamla teknologier byts ut. Det är aldrig stiltje hos Cartri och de försöker alltid hitta nya sätt att förnya padelsporten med sina racketar.
Cartri är en rackettillverkare som inte drar sig för att testa nya tillverkningsmaterial och nya materialkombinationer i sina utvecklingsprocesser. Kolfiber är till exempel ett av de vanligaste materialen i padelrack men Cartri tar steget längre och experimenterar ofta med både kevlar och glasfiber i olika blandningar och hybrider.
På så sätt blir varje ny modell i varje racketserie från Cartri något alldeles speciellt och unikt på flera sätt.

Designen av Cartris padelrack

Som de padelinnovatörer som de vill vara och är på Cartri har man skapat racketserier med helt unika racketformer. Deras Volcano-serie är till exempel en slags kombination mellan den klassiska diamantformen och en ny mer traditionell hexagonform. Beaktar man detta tillsammans med Cartris outtömliga vilja att förnya sig får man padelracketar som levererar på både ett estetiskt plan såväl som på ett högst funktionellt plan.
Bli en del av Cartri och ”Make your way!”. Hitta ditt Cartri racket idag!