Kundkorg
0kr

Kvalitén på Just Tens padelrack

Utöver att välja ett rack baserat på hur det ser ut så är det faktiskt extremt viktigt att välja det rack som har bra kvalitet. Just Ten har en intressant syn på produktion där de inte producerar mer än 30 rack om dagen för att säkerställa att produktionen håller hög kvalitet. Utöver produktionstakten så innehåller alla deras rack material av högsta kvalitet.

Teknologin

När du köper ett Just ten Padelrack så kan du vara säker på att du har ett rack som bygger på den senaste teknologin. Bolaget jobbar kontinuerligt med att hitta sätt att förbättra deras produkter. Det intressanta är att det letar efter förbättringar som måste passa deras produktion som är för hand.

En av de tekniker som Just Ten är kända för är att de har utvecklat ett system av hål i deras rack som gör hela racket i sig mer aerodynamiskt och att de inte har problem med luftmotstånd eller vibrationer. Just Ten beskriver deras senaste teknologi, EVAtechnology, som är ett material av högsta kvalité som ger stora fördelar vad det gäller träff och flexibilitet.

Just Tens rack består framförallt av två viktiga material, Carbon fiber och fiberglass. Om du skall köpa ett rack från Just Ten så bör du veta att dessa två material gör att priset på deras rack går upp. Carbon fiber gör att deras rack känns lätta, samtidigt som det enda skapas ett stort tryck vid slag. Fiberglass är ett av de mest använda materialen för padelrack eftersom det är så flexibelt, samtidigt som det klarar en hög grad av motstånd.

Designen av Just Tens padelrack

Företaget är väldigt medvetna om att design faktiskt spelar roll. Och är det något brand som står ut bland alla padelrack i butiken så är det verkligen Just Ten. För det första så deras symbol den relativt otrevliga dödskallen. Sedan har de flesta av deras racketar en speciell färg, som brukar stå ut. Men design är också något mer för Just Ten, som ser vikten och styrkan som en viktig del i sin design. De menar själva på att lyckas skapa lätta och mångsidiga rackets.