Kundkorg
0kr

Välkommen till Sveriges största utmanare på padelrack-marknaden. Vårt mål är att erbjuda låga priser samtidigt som vi inte tummar på kvalitet och kunskap. Vi tycker att alla skall köpa ett padelrack baserat på kunskap, tidigare erfarenheter, andra personers omdömen och inte vad som gynnar oss som företag. Vi säljer inte ett specifikt padelrack till dig för det har högst marginal, utan för att vi tror att just det racket du kollar på passar bäst.

Vilka jobbar på padelrackets.se

Vi som jobbar på padelrackets.se är några trevliga killar och tjejer som verkligen älskar sporten. Vi ser ett problem med dagens butiker, iallfall de som säljer padelrack. Det finns ingen som verkligen sätter kunden i fokus. Vi stoltserar med att vi kan sport, och framförallt padel. Allt du hittar hos oss finns där för vi tror det är bra.

Oberoende jämförelser

Vi är helt oberoende våra leverantörer vilket innebär att våra åsikter kring de olika märkena och modellerna avspeglar vad vi själva faktiskt tycker och tänker. Vi anser det vara viktigt med bra och innehållsrika recensioner, för att du skall kunna fatta bra och välgrundade beslut.

Våra köp och leveransvillkor

Vi har i dagsläget inget som heter minimiorder och värdet på dina beställningar påverkar ej några eventuella kostnader. Den enda kostnaden som påverkas är frakten, vilket beror på fraktbolag.

Leveranstiden brukar vara mellan 1-3 dagar, och vi använder oss av de större speditörerna i Sverige. Oftast är det PostNord men i enstaka fall även DHL, UPS eller Bring. Vi friskriver oss från eventuell ekonomiskt ansvar tack vare förseningar hos fraktbolaget.

Fria frakten gäller om du beställer över 1000 kr.

Ångerrätten hos oss på padelrackets.se är enighet med Svensk lag. Dvs du har 14 dagar på sig att ånga ditt köp.

Personuppgifter

I och med att du beställer varor från oss så tar vi del av dina personuppgifter. Vi behandlar alla personuppgifter enligt GDPR. Det är väldigt viktigt för oss att du som kund känner dig trygg när du handlar hos oss. Vill du veta vilka typer av uppgifter vi sparar, så rekommenderar vi att du maila oss så svara vi snarast alternativt ringer upp dig ifall du lämnar telefonnummer.

Kontakta oss på Padelrackets.se

Enklaste sättet för att komma i kontakt med oss är genom mail. Annars rekommenderar vi att ni besöker vår Facebook där du kan chatta med oss. Vi brukar svara relativt snabbt.