Kundkorg
0kr

Kvalitén på Bullpadel padelrack

Bullpadel tillverkar rack av alla möjliga slag, både för nybörjare och för världseliten. Oavsett vilken nivå du själv spelar på så kan du hitta rack härifrån som har den högsta kvaliteten. Företaget lägger ned mycket tid och resurser för att fortsätta leverera de bästa racken i branschen.

Teknologin

Teknologisk utveckling är a och o för Bullpadel och deras rack produceras med nya tekniska lösningar hela tiden. Gamla modeller uppdateras med överlägsna tekniska förbättringar som gör deras rack bättre och bättre för varje år som går. Dessa patenteras och får unika namn som gör att man enkelt kan lära sig känna igen ett racks egenskaper när man letar efter nästa inköp.

Flera av Bullpadels rack från Pro Line-serien kommer till exempel med möjligheten för spelaren att själv anpassa vikten. Köper du ett sånt rack så kan du alltså bestämma vikten själv inom ett intervall av möjliga kombinationer, något som proffsspelaren förstår fördelarna med. Du kan både fästa och ta bort 3 lättare vikter i ramen och fästa eller ta bort en bottenplugg i greppet.

Bullpadels mest avancerade rack tillverkas av exklusiva material för att kunna slå konkurrenterna när det kommer till kvalitet och prestanda. Man använder till exempel kolfibermaterial med stora variationer i hur tätt kolfibertrådarna vävts samman. Detta innebär stora skillnader i effekten vid bollträff. Bullpadels rack är tillverkade av 100% kolfiber men många kommer också med ramskydd av lättviktsmaterial. Dessutom har man nu lanserat ett ergonomiskt grepp som skyddar mot tennisarmbåge genom att minska vibrationerna vid felträff.

Designen av Just Tens padelrack

Bullpadel är inte bara bra på att utveckla rack med bra prestanda, de är snygga också. De teknologier man utvecklar vävs in i rackens design på ett enastående sätt, de flesta gör faktiskt att resultatet bara blir ännu snyggare. Bullpadels logga pryder träffytan, ett stort B i olika färger beroende på vilken modell du väljer. Bullpadel är det självklara valet för elitspelaren men även amatören bör kika in deras utbud. Många av de mindre avancerade racken är mycket prisvärda. Du kan få ett rack som är helt överlägset de andra bland de mindre avancerade racken men behöver inte lägga mer pengar på det än de som köpt en sämre kvalitet.