Kundkorg
0kr
Rea!

Bullpadel VERTEX 2

Slutsålt

För svenska toppspelarna har daimantformade Bullpadel Vertex-2 varit det mest populära valet under flera års tid och vi förstår varför. Här har du ett skoningslöst racket som ger dig maximal kraft och samtidigt som du kan anpassa vikt och grepp. Det är dessutom det racket som spelare nummer ett i världsrankingen, Maxi Sanchez, använder i tävlingssammanhang. Vill man ta sig till toppen bör man göra som mästarna, inte sant? Vertex-2 lämpas sig framförallt för den mer avancerade spelaren som vet vad han sysslar med.

Det ursprungliga priset var: 3790kr.Det nuvarande priset är: 3340kr.

Slut i lager

Artikelnr: BULLVERT2 Kategori:

Beskrivning

Det sandpapperliknande materialet som täcker träffytan på Vertex-2 gör att du får riktigt bra spin på bollen. Du får mer känsla och kontroll tack vare att man använder materialet XT Carbon 12K som ger fler kolfibertrådar per kvadratcentimeter än normalt. Racketen blir snabbare och svarar bättre vid träff än de racketar vars ytskikt består av kolfiber med färre trådar på samma yta. Du kommer att uppleva en helt annan kontroll både vid slicar och slag med topspin.

En förbättring som är helt ny för 2019 är att denna modell kommer med ett helt nytt ergonomiskt grepp med rutmönster som kallas Hesacore. Detta grepp är utformat för att ge grym kontakt med handen, minska vibrationerna när du träffar bollen och minimera risken för att du drabbas av ”padelarmbåge”. För att ytterligare få bort så mycket av de störande och prestationssänkande vibrationerna som möjligt har Vertex-2 också det inbyggda dämpningssystemet Vibradrive. Detta består av ett vibrationsdämpande material som bakats in längs med handtaget.

Med Vertex-2 har du också möjligheten att själv ändra racketens vikt efter behov vid varje speltillfälle. Med vikterna Protector Custom Weight är det superenkelt att själv anpassa vikten så att du får ut så mycket som möjligt av ditt racket, vare sig det gäller matc eller träning. Du kan sammanlagt addera 3 stycken av dessa vikter och de väger alla 3 gram vardera. Dessutom kan du lägga till ytterligare vikt med Grip Custom Weight som du fäster i greppets botten. Här får du möjlighet att addera antingen 5 eller 10 gram till ditt racket, vilket kan utgöra skillnaden mellan framgång och nederlag på planen.

Ramen skyddas av Metalshield likt andra modeller från Bullpadel och det gör ditt racket mer stryktåligt utan att det för den delen blir klumpigt. Vill du ta ditt spel till nästa nivå så rekommenderar vi att du testar detta grymma racket!

  • Sandpapperliknande ytskikt för tryck i slagen
  • Maximal kraft
  • Anpassa vikten på egen hand
  • Vibradrive vibrationsdämpare
  • Metalshield ramskydd av lättviktsmaterial

Vad tycker spelarna om Bullpadel Vertex-2 2020?

Jag fattar varför det här racket säljer bäst i Sverige bland eliten. Enastående känsla och kraft, jag kan inte be om något mer.

Vertex-2 har alltid varit mitt förstaval och nu när man förbättra den ytterligare kommer det fortsätta vara det. Den här modellen är perfekt nu när jag kan justera vikten.

Jag har alltid slagit hårt men sen jag bytte till denna modell slår jag med skrämmande kraft. Detta utan att jag förlorat någon känsla i bollträffen, jag spelar bättre samtidigt som jag slår hårdare.

Ytterligare information

Vikt

370-380 g

Ramprofil

38 mm

Form

Diamant

Balans

Hög