fbpx
Kundkorg
0kr
Rea!

Bullpadel Ultra 2019

1600kr 1295kr

Det här är ett snyggt och lättspelat padelracket som passar de flesta som inte satsar på den högsta nivån. Det är ett fint balanserat racket som ger dig hög grad av kontroll i slagen. Detta utan att farten blir lidande, du kan fortfarande dra iväg bollarna i tillfredställande hastighet och sätta motspelaren på pottan. Dessutom gillar vi utseendet, Bullpadel lyckas som vanligt med att skapa snygga padelracketar.

Slut i lager

Artikelnr: 80000005 Kategori:

Beskrivning

Oavsett om du är en helt grön nybörjare eller spelar på fritiden med polarna så kommer Bullpadel Ultra att kunna passa dig. Enkelheten gör inte att du förlorar andra egenskaper, det är ett fenomenalt allroundracket för alla och envar som upptäckt padel som fritidsintresse. Bullpadel tillverkar alltid padelracketar av hög kvalitet och även deras produkter för mindre avancerade spelare håller världsklass. Bullpadel Ultra är ett mycket prisvärt alternativ för den som inte satsar på en karriär inom sporten men ändå vill ha ett riktigt schysst racket att spöa polarna med. Eller för den som spelar korpen eller någon av de lägre divisionerna.

Bullpadel Ultra tillhör tillverkarens Avantline och alltså inte Pro Line. Pro Line-serien innefattar mer avancerade racketar som har lite fler unika egenskaper. Därmed inte sagt att Ultra är ett dåligt racket, tvärtom är det ett padelracket av mycket hög kvalitet. Jämför du med andra mer lättspelade racketar från andra tillverkare så står sig Bullpadel Ultra mycket bra i konkurrensen.

När du köper Bullpadel Ultra får du även med ett fodral som skyddar mot temperaturförändringar. Med ett sådant skydd håller ditt racket längre och det är något vi rekommenderar att alla använder.

  • Har ett ytskikt i 100% kolfibermaterial
  • Lättspelat allroundracket för mindre avancerade spelare
  • Fantastisk kontroll och känsla
  • Levereras med termoskydd för att hålla längre

Vad tycker spelarna om Bullpadel Ultra 2019?

Jag spelar ungefär en gång i veckan och känner inte att jag behöver ett värstingracket. Bullpadel Ultra överraskade mig däremot, det håller klart högre kvalitet än mitt förra trots att de kostade ungefär lika mycket.

Blev tipsad om detta racket av en bekant som verkligen ville att jag skulle byta. Nu i efterhand förstår jag att han verkligen ville väl, jag är glad att jag bytte.

Det här är ett perfekt racket för mig, jag har perfekt kontroll och kan ändå dra till hårda smashar. Ett klockrent val, tror att många håller med mig.

Mer information

Vikt

355-370 g

Ramprofil

38 mm

Form

Rund

Balans

Medel

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Bullpadel Ultra 2019”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *