Kundkorg
0kr

Bullpadel LIBRA (2020)

Slutsålt

Bullpadel LIBRA är ett mycket bra racket för nybörjare ur BULLPADELS serie FUNLINE. Rackethuvudet är runt och lämpat för de som börjar att spela padel. Den inre kärnan består av skumgummimaterialet EVALASTIC. Racketet är utrustat med ramskyddstejp. Detta är ett lättare racket som också är att rekommendera till den som har problem med armbågen eller som har tendens till ”padelarmbåge”. Det går också att sätta på det innovativa ergonomiska greppet HESACORE som minskar vibrationerna som ev kan ge upphov till ”padelarmbåge”.

Racketfodral: Ingår
Vikt: 350-360g
Balans: Låg
Form: Runt

975kr

Slut i lager

Artikelnr: BULLIBRA Kategori:

Beskrivning

Oavsett om du är en helt grön nybörjare eller spelar på fritiden med polarna så kommer Bullpadel LIBRA att kunna passa dig. Enkelheten gör inte att du förlorar andra egenskaper, det är ett fenomenalt allroundracket för alla och envar som upptäckt padel som fritidsintresse. Bullpadel tillverkar alltid padelracketar av hög kvalitet och även deras produkter för mindre avancerade spelare håller världsklass. Bullpadel LIBRA är ett mycket prisvärt alternativ för den som inte satsar på en karriär inom sporten men ändå vill ha ett riktigt schysst racket att spöa polarna med. Eller för den som spelar korpen eller någon av de lägre divisionerna.

Bullpadel LIBRA tillhör tillverkarens FUN-Line och alltså inte Pro Line. Pro Line-serien innefattar mer avancerade racketar som har lite fler unika egenskaper. Därmed inte sagt att Ultra är ett dåligt racket, tvärtom är det ett padelracket av mycket hög kvalitet. Jämför du med andra mer lättspelade racketar från andra tillverkare så står sig Bullpadel LIBRA mycket bra i konkurrensen.

När du köper Bullpadel LIBRA får du även med ett fodral som skyddar mot temperaturförändringar. Med ett sådant skydd håller ditt racket längre och det är något vi rekommenderar att alla använder.

  • Har ett ytskikt i 100% kolfibermaterial
  • Lättspelat allroundracket för mindre avancerade spelare
  • Fantastisk kontroll och känsla
  • Levereras med termoskydd för att hålla längre

Vad tycker spelarna om Bullpadel LIBRA?

Jag spelar ungefär en gång i veckan och känner inte att jag behöver ett värstingracket. Bullpadel LIBRA överraskade mig däremot, det håller klart högre kvalitet än mitt förra trots att de kostade ungefär lika mycket.

Blev tipsad om detta racket av en bekant som verkligen ville att jag skulle byta. Nu i efterhand förstår jag att han verkligen ville väl, jag är glad att jag bytte.

Det här är ett perfekt racket för mig, jag har perfekt kontroll och kan ändå dra till hårda smashar. Ett klockrent val, tror att många håller med mig.

Ytterligare information

Vikt

355-370 g

Ramprofil

38 mm

Form

Rund

Balans

Medel