Kundkorg
0kr

Bullpadel Vertex 2 W

Slutsålt

Letar man efter ett lättare racket med väldigt mycket kraft så har man hittat rätt i VERTEX-2 W. VERTEX-2 W är ett lättare racket som inte gör att de övriga spelegenskaperna blir lidande, vikten ligger mellan 345-360 gram och – detta padelrack håller kvalitén på alla punkter. Ett lättare racket passar bra för spelare som av någon som helst anledning vill ha ett lättare racket, har armbågsproblem eller benägenhet för padelarmbåge. Det kan definitift vara en värd investering att använda ett lättare racket för att minska och förebygga padelarmbåge även kallat lateral epikondylit.

2595kr

Slut i lager

Artikelnr: BULLVERT2W Kategori:

Beskrivning

Det är ett diamantformat racket vilket generellt sett betyder att det krävs lite mer från spelarens sida. Mitträffpunkten även kallat sweetspoten är mindre på ett diamantformat racket vilket gör att de inte är lite lätta att spela, men när man träffar bra ger racket en bättre fart och kontroll. Modellen VERTEX-2 W är i kolfibermaterialet XT Carbon 3K, det vill säga 100% kolfiber. Kolfiber gör så att racketet är extra hållbart.

Balansen på racketet är hög, det betyder att balansen är desto närmre toppen av rackethuvudet. Ett racket med hög balans är oftast topptungt och är till för mer offensiva spel där man ger tyngd åt en smash bland annat. När man spelar med topptunga diamantformade racket så krävs viss teknik och när man har tekniken hjälper racketet till att ge bollen mer kraft och snabbhet.

Alla Bullpadels rackets från serien Pro Line har vibrationsdämpning via systemet Vibradrive. Vibradrive är silikonmaterialet som finns längst med handtaget. Inbyggd vibrationsdämpning som denna hjälper till att förebygga padelarmbåge. Pro Line serien har dessutom ramskydd i materialet lättaluminium, ramskydder heter Metalshield och skyddar padelrack mot slag, smällar, märken med mera. När man köper racketet inkluderas ett heltäckande termofodral som skyddar ens padelrack mot högre skillnader i temperatur.

Vad tycker spelarna om VERTEX-2 W?

Ett jäkligt trevligt racket måste jag säga. Min padelarmbåge hindrar inte mig från att spela och man känner skillnad när man drar ned på vikten, jag spelar bättre helt enkelt. – Robert

För mig som tävlar inom padel är det här precis det jag gillar. Diamantformade rackets är det jag lirar med som första alternativ och VERTEX-2 W överträffar förväntningarna. – Marcus

Skönt grepp och riktigt bra kraft i racketet. Jag gillar det. – Filip

Ytterligare information

Vikt

345-360 g

Ramprofil

38 mm

Form

Diamant

Balans

Hög