Kundkorg
0kr
Rea!

Bullpadel HACK 2

Slutsålt

Bullpadel Hack 2020 är ett padelracket du ska testa om du ser dig själv som en avancerad spelare med koll på varje aspekt av spelet. Detta är det racket som används av Paquito Navarro som i skrivande stund ligger trea i världsrankingen. Nytt för årets modell av detta värstingracket är möjligheten att själv justera vikten tack vare 3 stycken löstagbara tyngder som du enkelt fäster, samt en plugg till botten av racket. Detta gör att du kan anpassa ditt racket för perfekt balans och optimal vikt, efter behov och utan problem. Tyngderna Protector Custom Weight ligger på 3 gram vardera och Grip Custom Weight väger 5 eller 10 gram. Balansen garanteras också av att rackethjärtat har en centrumbrygga inbyggd.

Det ursprungliga priset var: 3795kr.Det nuvarande priset är: 3395kr.

Slut i lager

Artikelnr: BULLHACK2 Kategori:

Beskrivning

Bullpadel Hack ger dig oerhört bra kontroll tack vare ytskiktet som består av XT Carbon 18K. detta är ett material av kolfiber som har långt fler kolfibertrådar per kvadratcentimeter än vad som är normalt, hela 18000 jämfört med 3000 som de flesta använder. Detta innebär att du får bättre kontroll vid träff och dessutom mer kraft från träffytan.

På ditt Bullpadel Hack kan du också fästa Hesacore, ett grepp som ger dig skydd mot padelarmbåde genom att minimera vibrationerna vid träff. För att ytterligare minska vibrationerna är Bullpadel Hack utrustat med handtagsskyddet Vibradrive, något som gäller alla Pro Line-racketar från Bullpadel. Ramen är förstärkt med ett skydd av lättviktsaluminium som kallas Metalshield och tål därför mer action utan att ta skada. Även det snöre vi är vana vid att använda är utbytt, nu är det istället en bredare handledsrem som gäller. En liten detalj, förvisso, men helhetsintrycket bestäms av de små saker som gör att Hack verkligen sticker ut bland padelracketar.

Vi rekommenderar alla avancerade spelare som vill utöka möjligheterna att anpassa sin racket inför varje speltillfälle, utan att förlora kontroll och kraft.

  • Ytskikt i XT Carbon 18K
  • Diamantformat –högre sweetspot
  • Vibrationsskydd Vibradrive
  • Ramskydd Metalshield i lättaluminium
  • Anpassa vikten själv

Vad tycker spelarna om Bullpadel Hack 2020?

Känslan är brutal med denna älskling och jag får brutal kraft när jag vill trycka till ordentligt. Har använt Hack tidigare och årets uppdateringar med vikter är grymma!

Det här är en racket som inte lämnar något åt slumpen, jag är verkligen nöjd. Möjligheten att kunna modda racketen tar mitt spel till nästa nivå.

Innan jag testade Bullpadel Hack trodde jag inte att skillnaderna mellan racketar kunde vara så stor. Men så fel jag hade, med Hack är det en helt annan sak att spela även för mig som är nybörjare.

Ytterligare information

Vikt

365-380 g

Ramprofil

38 mm

Form

Diamant

Balans

Hög