fbpx
Kundkorg
0kr

Bullpadel Wing-2

2499kr

Bullpadel WING-2 är ett padelracket i toppklass för spelare som letar en balans mellan kontroll och kraft. Formen på detta racket är droppformat, vilket man kan kalla en korsning av den klassiska diamantformen och den runda formen. Droppformen är med andra ord en form som passar många olika typer av padelspelare och kan vara ett intressant alternativ till den runda formen. Det är ett allroundracket som hjälper en som spelare att få en bättre känsla samt hastighet och kontroll med den stora sweetspoten. Ytskiktet är dessutom i 100% kolfiber 3K.

Slut i lager

Artikelnr: 80000010 Kategori:

Beskrivning

WING-2 är ett toppracket som är utrustat, precis som alla Bullpadels rackets i Pro Line serien, med Vibradrive. Vibradrive är ett vibrationsdämpningssystem gjort av ett silikonmaterial och det sitter längs med hela handtaget. Istället för det mycket traditionella snöret är handledsremmen på WING-2 framställt av ett skönare och bredare material. Utöver detta kan man även sätta på “Hesacore” som är ett extra ergonomiskt grepp för att minska vibrationerna ännu mer – detta kan dock göra så att spelaren eventuellt får padelarmbåge.

Detta rack har ett ramskydd för att det ska behålla sin originella look utan märken från slag eller intensiva padelmatcher. Ramskyddet heter “Metalshield” och är i materialet lättviktsaluminium. Till WING-2 racketet kommer det med ett racketfodral som har termostoppning, det hjälper att skydda racketet mot temperaturskillnader.

Balansen på racketet är medium. Balansen innebär var balanspunkten är belägen på rackethuvudet, med en hög balans är balanspunkten närmare greppet och rackethuvudet kommer att kännas tyngre och ge mer kraft än kontroll till exempelvis en smash. En låg balans fokuserar mer på lättare manövrering. Medium ligger någonstans där mittemellan.

Vi rekommenderar varmt WING-2 racketet till spelare som letar efter just ett droppformat racket kanske som ett alternativ till det runda. WING-2 håller fantastisk kvalitét med en medium balans för den som vill ha ett racket i allround syfte.

Vad tycker spelarna om Bullpadel WING-2?

Passar min spelstil utmärkt. Jag gillar greppet på racketet och känslan när man spelar med det. Det är ett riktigt bra kap. – Mattias

Jag som är nybörjare har faktiskt aldrig provat ett hybrid racket innan jag testade WING-2. Vanligtvis kör jag med ett runt racket men jag kan absolut tänka mig att byta till en hybrid med den här erfarenheten. Det får mycket bra betyg av mig. – Kristoffer

Jag tycker väldigt mycket om WING-2:an. Det känns som ett racket som funkar i alla lägen och situationer, både när man spelar mer volleyspel men också när man vill få in smashen. – Ida

Mer information

Vikt

365-375 g

Ramprofil

38 mm

Form

Dropp

Balans

Medel

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Bullpadel Wing-2”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *