Kundkorg
0kr

Cartri Triumph Pro

Slutsålt

Bland Cartris mer exklusiva racketmodeller hittar vi denna spade. Cartri Triumph Pro är framtagen för spelare på en mer avancerad nivå som vill maximera sitt spel så mycket som möjligt. Detta droppformade rack klarar av att skapa ordentliga genomslag med mycket kraft och precision trots sin relativt låga balanspunkt och låga vikt. Cartri Triumph Pro väger endast runt 360g som enligt många professionella spelare är något i underkant om man vill kunna slå ordentliga smashar som sticker utanför banan. Men Triumph Pro motbevisar tvivlarna snabbt!
Här har du ett padelrack som du mycket väl kan spela med resten av livet.

3800kr

Slut i lager

Artikelnr: 6201001813700 Kategori:

Beskrivning

Det som är mer eller mindre unikt med Cartri är de ofta blandar det vanliga padelmaterialet kolfiber tillsammans med det mindre vanliga padelmaterialet kevlar när de skapar sina racketramar och stommar. Detta gör att Cartri Triumph Pro blir extra slagtåligt och väldigt stabil i handen. Kontrollen är maximal.
Sweetspotten är något större än flera andra Cartri-racketar med droppform vilket gör den mer förlåtande. Erfarna spelare kan också förvissa sig om att precisionen, nätspelet och kontrollen inte heller uteblir på grund av detta. Detta beror på att kärnan i Cartri Triumph Pro är uppbyggt av materialet EVA Soft White 4 som både dämpar och minskar vibrationerna i ramen. Dessutom skapar kärnan tillsammans med kolfibrerna och kevlaren i ytskiktet ett enklare och mer precisionsbaserat spel.

När vi testade Cartri Triumph Pro var två utav av oss som ersatte sina dåvarande padelracketar med detta rack. Det är perfekt för både den som anser sig nått sin absoluta toppnivå, och för den som vill utvecklas ytterligare.
Cartri Triumph Pro kan mycket väl vara ditt bästa och ditt sista racket!

Ytterligare information

Vikt

355-375g

Ramprofil

38 mm

Form

Dropp

Balans

Medel