Kundkorg
0kr

Cartri Volcano

Slutsålt

Här har vi padelrackternas Rolls Royce. Googla upp premiumraket inom Padel och då borde detta rack verkligen komma högst upp. Det är Cartris absolut hetaste, senaste och mest exklusiva spade på flera år. Det är racket som passar en mer avancerad spelstil och rekommenderas inte till nybörjare. Däremot om du är en van lirare som vill ta spelet till nästa nivå, då är detta helt rätt.

3995kr

Slut i lager

Artikelnr: 6201087441708 Kategori:

Beskrivning

Kolfiber och kevlar gör detta rack till en slitstark arbetshäst som skapar en härlig stabilitet såväl som att racket blir hållbart. Tack vare den fantastiska kärna som Cartri Volcano består av så hjälper det dig som spelare att minska vibrationerna vid varje slag och därmed skyddas dina armbågar.

Sweetspoten är mindre, vilket brukar vara vanligt vid mer avancerade rack samt att formen är diamant. Om du är på jakt efter balanspunkten så är den högt uppe. Allt detta tillsammans gör racketen svårspelat för fel typ av personer. Känner du att det fortfarande är ett rack för dig? Vi hoppades det .

När vi på redaktionen spelade med Cartri Volcano insåg vi snabbt att detta rack antingen skulle hjälpa oss enormt eller stjälpa oss enormt. Efter ett bra tag med bollande fram och tillbaka kom vi in hur man skulle spela, och det var offensivt. Att spela defensivt med Cartri Volcano är som att köra en Ferrari på 30-väg.

Vi tycker även att tillverkaren har fått till den knottriga ytan, som gav en extra dimension vid spel med underskruv. Bollen bett verkligen tag i racket och det gjorde sin skillnad vid hårda bandejas.

Ett racket av denna prisklass och dignitet kräver självfallet bra skötsel. Om du skulle få vätska eller någon annan form av smuts så är det viktigt att genast rengöra. Se till att hålla racketen borta från extrem kyla eller värme.

Ytterligare information

Balans

Hög

Form

Diamant

Ramprofil

38 mm

Vikt

355-375g