Kundkorg
0kr

Cartri Thunder Evolution

Slutsålt

Är du en mellanbra, mellanchef som söker ett mellanracket? Då har är Cartri rätt racket för dig. Det är det absolut perfekta typen av rack för en padelspelare som vill utveckla sitt spelande. Det är ett bra allroundrack där du får mycket av allt. Utan att du förlorar kontroll kan du ge ifrån dig kraftfulla slag, mycket tack vare den stora sweetspoten.

2695kr

Slut i lager

Artikelnr: 6201086436705 Kategori:

Beskrivning

Det är svårt att rekommendera Cartri Thunder Evolution  till en speciell typ av spelare eftersom detta racket är så pass allround. Det är ett rack som passar dig som är på utvecklingsresan inom padel. Kärnan är skapad i ett mellanmjukt material och ytan är i glasfiber. Kuriosa är att glasfiber minskar tennisarmbåge samt att det ger en hårdare träff. Även hålen på Cartri Thunder Evolution är utplacerade på sådant sätt att det ska minska vibrationerna och göra upplevelsen bättre.

Vikten på detta rack är ca 355-375 gram, och anledningen till detta span beror på att produktionen sker för hand. Tillverkaren garanterar ingen specifik vikt men däremot kan vi på redaktionen vittna om extrem kärlek i dessa rack.

I vanliga fall brukar man tala om förlåtande rack i samband med nybörjare eller instegsmodeller. Cartri Thunder Evolution skiljer sig dock , då vi kan prata om ett förlåtande rack som hjälper dig i trängda lägen samtidigt som du får möjlighet att spela väldigt aggressivt. Ska du kunna avgöra en boll ar, rädda trängda lägen eller genomföra en perfekt bandeja, då är Cartri Thunder Evolution rätt för dig.

För att bästa sätt ta hand om detta rack så bör du undvika vätskor eller annan smuts på detta rack. Se till att alltid hålla racket rent och förvara det inomhus. Vi rekommendera att du sätter på en extra linda på skaftet för att få ett bättre grepp på racket.

Ytterligare information

Balans

Medel

Vikt

355-375g

Form

Rund

Ramprofil

38 mm