Kundkorg
0kr

Adidas Adipower CTRL 1.8

Slutsålt

Adipower Control 1.8 är ett racket som passar bäst till en spelare på högnivå med bra bollträff, och som har spelat Padel i några år. Adidas har verkligen tagit adipower på en ny nivå med dem olika bladen i sortimentet. Med den runda formen som är på racketen, så bidrar den till en balanserad, jämn och stor sweetspot som ger dig den maximala kontrollen och stabiliteten när du träffar bollen, där du placerat kan slå den där du vill. Alejaandro Ruiz Grandos som är i top 32 i ranking i World Padel Tour valde att spela med denna racketen i sin nuvarande säsong. Det är inte bara Alejandro Ruiz som gillar Adidas sortiment inom padelrackets, utan även några andra toppspelare i världen som tex Martita ortega och Seba Nerone.

2599kr

Slut i lager

Artikelnr: 70000002 Kategori:

Beskrivning

En padelspelare har en grundläggning att gå på när det kommer till sporten, och det är att ha tillit till sitt racket och veta dess kapacitet. Med denna modell som Adidas har skapat får du den säkerheten du behöver och kan med en bra bollutgång slippa ge dina motståndare några gåvor i matchen.

Vi på padelrackets har jämfört adipower supernova ctrl 1.9 och 1.8 och kan nu med stoltheten säga att du får ut nästan lika av adipower ctrl 1.8. Då du vid offensiva slag maximerar din effekt med detta racket, och kan med hålens kurviga utformning på racketen lägga skärande slag med utgången till en bra spinn mot din motståndare. Alltså ett bra pris för vad racketen kan ge dig jämfört med Adidas Supernova Ctrl 1.9.

Vad tycker spelarna om Adipower CTRL 1.8?

En grym modell som Adidas har åstadkommit med och ett bra kontrollerande blad. – Anonym

Uppgraderade mig till adipower ctrl 1.8 och är riktigt nöjd, där man kan lägga bollarna kontrollerat där man vill! – Anonym

Riktigt nöjd! Får ut den stabiliteten och styvheten jag vill ha i ett racket. – Anonym

Ytterligare information

Vikt

360-380 g

Ramprofil

38 mm

Form

Rund

Balans

Medel

Längd

455 mm