Kundkorg
0kr
Rea!

Adidas Match 1.9 Light

Slutsålt

Adidas kanske främsta lättviktare och mest skonsamma padelracket.

Adidas Match 1.9 Light är framtaget av den stora sportutrustningsproducenten just för att tillgodose alla padelnybörjare med det perfekta racket. Det är lätt, sitter bra i handen och har en stor sweetspot i centrum av träffytan. I och med att att Match 1.9 Light är så pass förlåtande vid bollträff och i vikt är det ett riktigt bra racketval för de padelspelare som inte riktigt fått upp sin reaktionsförmåga till högsta standard. Med detta adidasrack kan man mer eller mindre reagera med en handviftning nära nätet och så vips är poängen vunnen.

Det ursprungliga priset var: 550kr.Det nuvarande priset är: 520kr.

Slut i lager

Artikelnr: 70000004 Kategori:

Beskrivning

Utöver Smart Hole-teknologin har Match 1.9 Light ett racketcentrum med EVA Soft Performance som är ett slags elastiskt gummi som absorberar och förmildrar motkraften vid bollträff. Det här är handledens och armbågens dröm!

Det relativt låga balansen gör att det blir extremt enkelt att swinga racket vid grundslagen. Förvisso gör den låga balanspunkten det också väldigt mycket svårare att få någon ordentlig fart på bollen i smasharna, men det är åandra sidan inte spelstilen som premieras av det här padelracket.

Här på Padelrackets.se tycker vi att Adidas Match 1.9 Light är det perfekta valet för alla nybörjare och för alla spelare som är relativt nya inom padel men som är ute efter sitt andra racket att fortsätta utvecklas med.

Många hyrracketar brukar kunna vara lite väl avancerade och att spela med sådana padelracketar som nybörjare är inte så roligt. Med Match 1.9 Light känner man kontakten med bollen vid nästan varje slag och om inte annat så kommer ens självförtroende och spelvilja att öka markant.

  • Smart Hole-teknologi
  • Glasfiberram
  • Stor och förlåtande sweetspot
  • EVA Soft Performance
  • Låg vikt

Vad säger spelarna om Adidas Match 1.9 Light?

Jag blev intalad att prova på paddel och dom sa att man skulle ha eget racket. Den här funkar finfint för mig. Snabb leverans, kul. – Effe

Älskar Adidas! Lätt och roligt att spela med! – Lovia

Snygga färger som ser bättre ut i verkligheten än vad de gör på bilden. Lättspelat var det också! Tackar! – Kenneth

Ytterligare information

Vikt

345-360 g

Ramprofil

38 mm

Form

Rund

Balans

Låg

Längd

455 mm