Kundkorg
0kr
Rea!

Adidas Adipower ATTK 1.9

Slutsålt

Med detta diamantformade rack från Adidas kan du bli en av banans kungar. Med en mindre sweetspot så är detta rack inte för nybörjaren utan mer för motionären eller tävlingspelaren. Med en härlig struktur på detta racket ger det dig en stor möjlighet att spela med stor spin och effekt under matchens alla bollar. Är du även en offensiv spelare så passar adidas adipower att 1.9 dig som racket i handen, eller som handen i handsken.

Det ursprungliga priset var: 3400kr.Det nuvarande priset är: 2995kr.

Slut i lager

Artikelnr: 70000001 Kategori:

Beskrivning

Vi på redaktionen har spelat med detta racket under en begränsad tid och som tidigare nämnt är det ett rack som passar den spelare som är en van, offensiv, träffsäker typ. Nästan alla diamantformade racketar ställer högre krav på dig som spelare och detta rack är inget undantag. Adidas har under en längre tid blivit en alltmer respekterad aktör på marknaden för padelrack.

Balansen på detta rack är relativt högt och för er som inte vet vad detta innebär så rekommenderar vi att ni läser om detta på vår startsida. Det är en viktig del för att förstå vilket padelracket som passar bäst.

Som vanligt vid köp av rack hos oss, så får du ett fodral till ditt rack. Vi uppmanar alla att använda detta fodral då det faktiskt gör att ditt rack håller längre. Rengöring skall göras med vatten och trasa, och undvik helt att använda kemikalier på ytan. När det gäller det medföljande handledssnöret så uppmanar vi verkligen till att använda detta för undvika alla de skador som annars kan uppstå.

Balansen på detta rack är relativt högt och för er som inte vet vad detta innebär så rekommenderar vi att ni läser om detta på vår startsida. Det är en viktig del för att förstå vilket padelracket som passar bäst.

Positiva och negativa saker med detta racket:

  • + Räfflad yta
  • + Bra fart i slagen
  • + Kvalité
  • – Relativt dyrt
  • – Liten sweetspot

Vad säger spelarna om Adidas Adipower ATTK 1.9

Helt klart ett riktigt bra rack, för mig är det grymt men för min son som skulle börja spela blev det hel fel. Han hade svårt med träffarna eftersom du bör vara relativt träffsäker med detta rack. – Andreas

Om jag ska vara ärlig så är jag chockad, trodde faktiskt inte att Adidas kunde göra ett så pass bra racket. Den räfflade ytan har verkligen underlättat mitt spel framme vid nät. –  Per

I vanliga fall spelar jag med ett Babolat, men nu inser jag att det verkligen inte är min grej. Adidas is the shit. – Tobias

Svårt att spela med om man är nybörjare, en fröjd att spela med om man är rutinerad.

Ytterligare information

Vikt

360-380 g

Ramprofil

38 mm

Form

Diamant

Balans

Hög