Kundkorg
0kr

Adidas Adipower CTRL 1.9

Slutsålt

Är det dags att införskaffa ditt första ordentliga padelracket, eller är det dags att utöka racketväskan med en spade som premierar lugn, teknik och hand-öga-koordination över fart, hastighet och kraft?

Oavsett kommer Adidas Adipower Ctrl 1.9 leverera basen för ett helt nytt typ av spel till din anfalls- och försvarsarsenal på padelbanan.

2980kr

Slut i lager

Artikelnr: 70000003 Kategori:

Beskrivning

Adidas Adipower Ctrl 1.9 är ett unikt padelracket i Adidas Adipower-serie där precision- och reaktionsspel är vägen framåt. Detta racket har en rund form på rackethuvudet vilket leder till en större sweetspot än hos andra rackethuvudformer.

Padelrackets med rund form och stor sweetspot brukar i regel även vara av den lättare sorten, men så är inte fallet med Adidas Adipower Ctrl 1.9 och det är väl det som gör racket lite unikt.

Med detta padelracket levererar Adidas en pjäs som väger ca 370g vilket är smashviktarklassen, det vill säga den viktnivå som brukar vara standard på diamantformade racketar och racketar som premierar offensivt spel, bandejas och smashar. Den spelstil som kräver större tyngd bakom slagen helt enkelt.

Den vikt som Adipower Ctrl 1.9 kommer med balanseras snyggt och stadigt upp av den medelbalanspunkt som ligger tämligen tidigt upp längs rackethalsen efter handtaget.

Hela denna kombination skapar tillsammans med Dual Exoskeleton-teknologin och High Memory Foam-kärnan en fantastisk spel- och träffkänsla i handen, handleden och i lustcentrat i hjärnan. Det är inte konstigt att Alejandro Ruiz på touren väljer Adidas Adipower Ctrl 1.9.

Dual Exoskeleton-teknologin är resultat på vidareutvecklingen från Adipower Ctrl 1.8 som nu fulländats med perfekt vridstyvhet och subliminal stabilitet. Racketfodral ingår.

Vad tycker spelarna om Adipower CTRL 1.9?

Jag vet inte hur mycket jag personligen märker av någon häftig ”teknologi” och så, men det är definitivt ett racket jag kommer kunna utvecklas med. – Johnny

Fantastisk produkt! Dyr men helt klart värt det! – George

Tänkte köpa ett Bullpadelracket eller Justenracket först, men gamla adidas är svårt att slita sig ifrån. Grymt nöjd! – Bert

Ytterligare information

Vikt

360-380 g

Ramprofil

38 mm

Form

Rund

Balans

Medel