Kundkorg
0kr
Rea!

Head Graphene Touch Delta Hybrid

Slutsålt

Öka din plow-through med den unika tungviktaren från Head!
Head Graphene Touch Delta Hybrid väger upp mot 380g – 390g och resultatet av en unik kollaboration mellan Head och den förre padel världsettan Fernando Belasteguín.
Den första versionen av Graphene Touch Delta Hybrid kom ut så sent som 2018 och har höjt spelet för många padelspelare sedan dess.
Till skillnad från sin modellbroder Graphene Touch Delta Pro har Hybrid en mycket slätare yta som kanske inte biter lika bra på bollen vid slice- och skruvslag, men som är desto mer förlåtande i övrigt.
Formen på Head Graphene Touch Delta Hybrid är något av ett mellanting. Det är inte riktigt diamantformat och det är inte riktigt droppformat. Det är mer av en hybrid av de två!

Det ursprungliga priset var: 2899kr.Det nuvarande priset är: 1999kr.

Slut i lager

Artikelnr: 228197 Kategori:

Beskrivning

Med diamantformen och den tunga vikten (nästan 390g!) skulle man kunna tro att Graphene Touch Delta Hybrid är väldigt framtung med en tung svingvikt, men så är faktiskt inte fallet. Det här racket har en medelplacerad balanspunkt på racketramen som ändå ger tillräckligt mycket plow-through och genomslag som högre balanserade modeller.
Kombinera detta med det droppformen som Head Graphene Touch Delta Hybrid också lutar mot i formväg så får du ett padelracket som inte bara genererar bra med kraft i bandejas och smashar, utan också är tillräckligt förlåtande med en stor sweetspot som kontrollracketar med droppform ofta har.
Kan det vara Heads mest kompletta racket?

När vi på redaktionen testade Head Graphene Touch Delta Hybrid var det först vikten som nästa alla reagerade på. Trots detta var den väldigt lättmanövrerad och de flesta av oss kunde spela lika gediget nätspel som försvarsspel.
Ett väldigt bra racket helt enkelt.

Vad säger spelarna om Head Graphene Touch Delta Hybrid?

Skön att spela med. Men jag behövde linda den ganska mycket för att få ett skönt grepp. – Leffe

Det var dags att testa något annat än Bullpadel så det fick bli denna. Head Graphene Touch Delta Hybrid har inte svikit mig på padelbanan än iaf! Haha! – Carl-Filip

Tungt racket, det gillar jag. Mycket kraft i den här! Graphene Touch Delta Hybrid är kult! – Jocke

Ytterligare information

Vikt

370-390g

Ramprofil

38 mm

Form

Diamant, Rund

Balans

Medel