Kundkorg
0kr
Rea!

Head Flash 2019

Slutsålt

Head uppdaterar en av deras mest sålda padelracket på mellannivå. Modellen Flash har fått en snygg ny look med Head Flash 2019 och har numera samma finnish som Heads dyrare modeller. Flash utgör tillsammans med Evolution Bela Heads kanske bästa instegsracketar för nybörjare, glada motionärer och amatörspelare till ett överkomligt pris.

Det ursprungliga priset var: 1100kr.Det nuvarande priset är: 895kr.

Slut i lager

Artikelnr: 228259 Kategori:

Beskrivning

Den största skillnaden mellan Head Flash 2019 och Head Evolution Bela är vikten. Flash är både lättare och har en mycket lägre balanspunkt jämfört med Evolution Bela vilket gör Flash skonsammare för de spelare som inte har lika mycket kraft och styrka i handlederna. Med sin låga vikt på ca 355g och med sin låga balanspunkt sitter Head Flash 2019 djupt i handen och manövreras fram och tillbaka med extrem enkelt. Det låga balanspunkten gör att racket upplevs ännu lättare än vad det är.

Med den låga vikten och balanspunkten är viktigt att tänka på att kraften i tillslaget blir mycket lägre än vid tyngre racketar med toppviktad balanspunkt. Däremot är det mycket lättare att spela ett snabbt och reflexbaserat nätspel med Head Flash än vad det är med många andra tyngre racketmodeller.

Head Flash 2019 är uppdaterad med den senaste Innegra-teknologin som dämpar vibrationerna vid tillslagen och som tillsammans med Heads kompositteknologi skapar ett stryktåligt yttre. Flash använder sig även av Flexible Chassis-tekniken med förbättrat ram och Foam som ökar både komforten och sweetspotten på racket.

Många av oss här på Padelrackets började padelspelet med tidigare Head Flash modeller och kan verkligen gå i god för att detta är ett mycket bra nybörjarracket. I och med att den är så lätt att manövrera på grund av sin låga vikt, är den optimal för de spelare som aldrig sysslat med någon form av racketsport tidigare.

  • Låg vikt och låg balanspunkt
  • Flexibel ram
  • Innegra-teknologi
  • Stor sweetspot
  • Nybörjarmodell

Vad säger spelarna om Head Flash 2019?

Jag köpte en Head Flash för jag tyckte den låga vikten var bra för mig och mitt spel. Har inte ångrat mig en sekund. – Emma

Riktigt smidigt racket måste jag säga! Känns nästan som en leksak på grund av vikten men jäklar vad den är stryktålig! – Jan

Köpte två stycken till barnen som är i 12 års åldern efter att dom nött ut dom gamla. Bra uppköp enligt dom och mig själv. – Gustav

Ytterligare information

Vikt

350-365 g

Ramprofil

38 mm

Form

Dropp

Balans

Låg