Kundkorg
0kr

Head Graphene XT Zephyr 2019

Slutsålt

Head Graphene XT Zephyr är ett high end-racket av den mer avancerade sorten är främst framtagen för damer. Självfallet kan Graphene XT Zephyr med fördel användas av vilken spelare som helst som önskar spela med ett padelracket av den lättare sorten.

1895kr

Slut i lager

Artikelnr: 228219 Kategori:

Beskrivning

Head Graphene XT Zephyr väger in på blott 345g vilket gör den till en av de lättaste racketarna från Head i den här prisklassen. Man ska dock inte underskatta detta racket och koppla den låga vikten till ett långsammare spel. Den här brutala besten kan minsann få motståndarna att springa fram och tillbaka mellan nätet och glaset. Damracket i padel är inte så vanligt förekommande men HEAD har skapat en riktigt bra produkt för kvinnliga spelare som satsar extra mycket på sin padel.

Tack vare GrapheNext som finns i flera av Heads tungviktare skapar Graphene XT Zephyr möjligheten för spelare med sämre snärt i handleden att förmå kraftiga tillslag med både komfort och precision. Samtidigt har Head integrerat Flexible Chassis-tekniken som dels skapar en mycket större sweetspot än hos många andra modeller och konkurrenter, och som dels ger ett mjukare spel för handen och handleden tack vare de vibrationsdämpande effekterna vid tillslagen.

Den senaste versionen av Head Graphene XT Zephyr 2019 har även bakat in iPS, Integrated Protector, som gör padelracket extra stöt- och slagtåligt vilket är en uppenbar fördel när man befinner sig längst bak vid väggen och skopar upp bollen.

Vi på Padelrackets kan verkligen rekommendera Head Graphene XT Zephyr till damspelare som letar efter nytt padelracket som passar deras avancerade spelnivå. Den låga vikten och mittenfördelade balansen gör det både smidigt och skönt att spela med. Ett allroundracket som passar bra för både aggressiva och passiva spelartyper.

  • Låg vikt och mittenfördelad balanspunkt
  • Flexible Chassis-teknologi med stor sweetspot och komfort
  • Integrated Protector – stryktålig
  • GrapheNext
  • Avancerat padel damracket

Vad säger spelare om Graphene XT Zephyr 2019?

Man blir så beroende av padel att jag bara var tvungen att köpa Graphene XT Zephyr för växa i mitt spel. Min nya favorit helt klart! – Josefin

Riktigt snyggt racket som också är väldigt bra förstås. Jag spelar ca tre gånger i veckan och behövde ett racket som kunde ta stryk #rättval – Marie

Jag gillar svingvikten jättemycket, det var därför jag köpte den. Den lätt och jättehärlig att spela med. Jag har inte spelat så länge men jag tänkte att jag lika gärna kan gå på något rejält från början. – Anna

Ytterligare information

Vikt

345 g

Ramprofil

38 mm

Form

Rund

Balans

Medel