Kundkorg
0kr
Rea!

Head Delta Bela Jr

Head Delta Bela Jr bär namnet av den oförglömliga World Padel Tour-spelaren och tidigare världsettan Fernando ”Bela” Belasteguín och är ett perfekt padelracket för den unga junioren som är redo att ta sitt padelspel till nästa nivå.
Är man van med att spela med Head-racketar kan Head Delta Bela Jr vara ett riktigt bra steg uppåt från Head Bela Kids.
Med Head Delta Bela Jr får junioren känna på hur det är att dels spela med ett tyngre och mer krävande racket samtidigt som det lär spelaren att vara mer noggrann med tillslagen. Delta Bela Jr är förstås väldigt förlåtande jämfört med tourracketar, men nog kräver den lite mer speluppfattning än tidigare.
Ett riktigt bra racket att utvecklas som spelare med helt enkelt!

Artikelnr: 228218 Kategori:

This product has been discontinued.

Beskrivning

Om vi jämför Head Delta Bela Jr med vuxenracketar skulle man kunna säga att den först och främst är något kortare än vanligt. Delta Bela Jr är ca 3cm kortare än vanligt och väger ca 320 gram vilket gör att det är lätt för yngre spelare att lära sig hantera tyngre racketar utan att riskera handleds- och armbågsskador.
Precis som de tourracketarna består Head Delta Bela Jr till större delen utav Heads unika Innegra kolfiber som är både lätt och extremt slagtåligt. Andra teknologier som Bela Jr tar del av är det så kallade Flexible Chassi-teknologin som är ett sätt att konstruera ramen och innandömet på racket så att det får en så stor sweetspot som möjligt och dessutom reducerar så mycket vibrationer som möjligt.
Head Delta Bela Jr är alltså ett padelracket som är uppbyggt och konstruerat precis som Heads WPT-modeller men som istället är ämnad för juniorer mellan 7-12 år.

När vi testade Head Delta Bela Jr var det många av oss som skrattade inför att spela med ett juniorracket. (Vi försäkrar om att vi alla är över 12 år). I lönndom var det dock flera av oss som tyckte att spelet blev bättre och att kontrollen ökade markant.
Det ska dock tilläggas att det var något lätt för vuxna spelare, vilket inte är så konstigt då Delta Bela Jr är skapad för juniorer.

Ytterligare information

Vikt

320g

Ramprofil

38 mm

Form

Diamant, Rund

Balans

Medel