Kundkorg
0kr
Rea!

Head Graphene Touch Delta Pro

Slutsålt

Gör som den tidigare världsettan Fernando ”Bela” Belasteguín i World Padel Tour och höj ditt padelspel till nästa nivå med Head Graphene Touch Delta Pro. Graphene Touch Delta Pro är nästa steg i Heads utveckling av den omåttligt populära Graphene XT Delta Pro och kommer med en hel del förbättringar som hjälper både proffs och amatörer att utveckla sitt spel på padelbanan.

2195kr

Slut i lager

Artikelnr: 228108 Kategori:

Beskrivning

Head Graphene Touch Delta Pro är erövrarens padelracket. Med en totalvikt runt 375g och med en toppviktad balanspunkt ger Graphene Touch Delta Pro en extremt stor kraft bakom smashen som tvingar motståndaren att släppa nätet. Därefter behåller man nätet tack vare Flexible Chassis-teknologin som skapar en extra stor och förlåtande sweetspot samtidigt som den knottriga ytan skapar kraftigare bett i underskruvarna och i de känsliga stoppbollarna. Head Graphene Touch Delta Pro är med andra ord ett fantastiskt allround racket.

Trots sin toppviktade balans och sina 375 gram känns inte Graphene Touch Delta Pro speciellt tung tack vare den aerodynamiska diamantformen på ramen och Flexible Chassis-teknologin med Graphene (grafen).

Kraften bakom Graphene Touch Delta Pro kommer dels från Chip-teknologin där man borrar olika hålstorlekar som i kombination med C-Ring skapar en större sweetspot, och dels från Power Foam innehållet som gör racket extra kraftfullt vid hårda tillslag.

Enligt oss på Padelrackets är Head Graphene Touch Delta Pro det i särklass bästa övergångsracket från nybörjarnivå till en mer avancerad nivå. Tyngden och den toppfördelade vikten gör att det krävs mer handled för att styra bollen, men samtidigt skapar det också mycket mer kontroll vid varje tillslag. Det som gör detta padelracket till ett bra övergångsracket är främst den extremt stora sweetspotten som är extra förlåtande för den som försöker höja sitt spel till nästa nivå.

  • Genomgående grafen-teknik
  • Flexible Chassis med större sweetspot
  • CHIP-teknologi
  • Extreme Spin – Högfriktionsyta
  • Toppviktad balans

Vad säger spelarna om Head Graphene Touch Delta Pro?

Jag gillar den ruggade ytan som gör att mina taffliga underskruvar ändå skapar problem för motståndarna. Känns lite småtungt dock. – Oscar

Head skapar alltid schyssta padelracket och det här är min favorit! Bra prisnivå och man måste inte vara en padelgud för att manövrera den. Top notch! – Felix

Jag gick från Stadiums SOC racket till den här vilket tydligen var ett extremt stort steg. Jag trodde jag var för dålig för att kunna känna skillnad på racket och racket, men där hade jag fel. Det tog ett tag för mig att lära känna Graphene Touch Delta Pro, men efter några padeltimmar har jag vuxit som spelare. Sjukt kul, rekomenderas verkligen! – Torbjörn

Ytterligare information

Vikt

375 g

Ramprofil

38 mm

Form

Diamant

Balans

Hög