Kundkorg
0kr
Rea!

Head Graphene 360 Alpha Pro

Slutsålt

För att försvara nätet och lyckas bra med sin bandeja behöver man dels en bra teknik men också ett lämpligt padelracket. Sanyo Gutiérrez, även kallad ”The Magician” i World Padel Tour har Head som sitt förstavalsmärke och Head Graphene 360 Alpha Pro är modellen som levererar den sving- och rotationsvikt han söker för sin magi på padelbanan.

Det ursprungliga priset var: 2500kr.Det nuvarande priset är: 2275kr.

Slut i lager

Artikelnr: 228139 Kategori:

Beskrivning

Det som gör Graphene 360 Alpha Pro unikt på många sätt är att detta padelracket tillfredsställer både den erfarne padelspelaren med välutvecklad spelteknik samtidigt som den är tillräckligt förlåtande för glada motionärer och tävlingsspelare på intermediate-nivå. Med det nobelprisbelönade 2D-materialet Graphene (grafen) har Head lyckats skapa ett lätt och samtidigt starkt ytskiktsmaterial som inte bara skapar förutsättningarna för utökad kontroll och precision, utan ger också utrymme för en större sweetspot som blir förlåtande för amatören.

Head Graphene 360 Alpha Pro är i första hand för vana padelspelare med höga förväntningar på sitt spel samt höga krav på sin utrustning. Med den något mittfördelade vikten kan detta padelracket kännas lättare och något långsammare än andra, men det ger också mycket mer kontroll vid bollplaceringar och är mer förlåtande vid nätspelet när reflexerna kickar in.

Med den senaste versionen av Graphene 360 Alpha Pro har Head även uppdaterat ramen med den så kallade Smart Bridge-teknologin som aktivt dämpar vibrationerna från bollträffen till handleden. Detta skapar en mycket mjukare spelupplevelse utan tvinga ned speltempot eller kraften bakom slagen.

Enligt oss på Padelrackets.se är Head Graphene Alpha Pro först och främst ett padelracket för den vana padelspelaren. Det ska dock tilläggas att om det är något racket av den mer avancerade klassen som med fördel kan användas av amatörer och motionärer, så är det just denna model från Head som gäller.

  • Genomgående grafen-teknik – Graphene 360
  • Flexible Chassis med större sweetspot
  • Vibrationsdämpande Smart Bridge
  • Högresistant karbonram
  • Medelviktad balans

Vad tycker spelarna om Head Graphene 360 Alpha Pro?

Spelade mycket serve and volley under mina tennis år. Alpha Pro passar min aggressiva spelstil perfekt! – Sivert

Något dyr men mer padelracket för pengarna kan man knappast få. Den sitter riktigt skönt i handen och tillochmed en sopa som jag får in grymma träffar! Succé! – Holger

Jag har spelat padel sedan 2010 och har precis bytt från Bullpadel till Head. Det var Graphene 360 Alpha Pro som fick bägaren att rinna över, fantastisk kvalitet. – William

Ytterligare information

Vikt

375 g

Ramprofil

38 mm

Form

Dropp

Balans

Medel