Kundkorg
0kr
Rea!

Wilson Padel Carbon Force Smart

Slutsålt

Som alla vet ligger Wilson i framkant när det gäller utveckling av alla slags rack. Nu har det kommit till Padeln också. Wilson Carbon Force Smart är helt i sitt eget slag och känner av hur du träffar bollen och hur hårt du slår. Detta är gjort genom att Wilson tagit fram ett helt nytt skum som anpassar sig perfekt efter din spelstil. I Wilson Padel Carbon Force Smart finns också en unik hålborrning som gör att aerodynamiken blir helt perfekt vilket i sin tur skapar en otrolig kontroll tillsammans med speed och skruv. Carbon Force Smart är genom den unika konstruktionen ett väldigt förlåtande racket som gör att du inte i varje slag behöver träffa mitt i sweet-spot för att avgöra poängen.

Det ursprungliga priset var: 2300kr.Det nuvarande priset är: 1995kr.

Slut i lager

Artikelnr: WR005211F2 Kategori:

Beskrivning

Wilson Carbon Force Smart klassas som ett allround racket och passar alla typer av kvalitéer och erfarenheter. Du behöver absolut inte vara ett padelnörd för att använda Force Smart men vi kan inte garantera att du inte blir en padelnörd efter du provat detta. Detta racket används av både proffs samt amatörer och alla är lika nöjda med utfallet av detta racket. Vi på Padelrackets tror att detta bara är början av ny revolution inom padelrack. Wilson Carbon Force Smart är bara början på något riktigt stort.

Force Smart har ett så kallat Tri-Hex grip som gör det lättare att kontrollera både fart och skruv på grund av ytan på raket som är något räfflat. Utseendemässigt har Wilson Carbon Force Smart ett klassiskt Wilson-utseende med orange och svart som bas. Lägg till en vit grepplinda så har du en riktigt skönhet.

Vi rekommenderar Wilson Padel Carbon Force Smart till nästan alla typer av spelare och vi kan lova att ni inte kommer bli missnöjda. Det går i alla fall inte att skylla några förluster på materialet längre.

Vad tycker spelarna om Wilson Padel Carbon Force Smart

Det här är mitt tredje padelracket och det överlägset bästa jag har haft. Rekommenderar detta varmt. – Ian

Eftersom jag är tekniknörd var jag bara tvungen att prova detta. Tog 2-3 gånger innan jag verkligen fick känslan men nu är det min guldklimp. – Håkan

Detta är mitt första Wilsonracket och jag är verkligen supernöjd. – Haris

Ytterligare information

Vikt

359 g

Ramprofil

38 mm

Form

Dropp

Balans

Medel