Kundkorg
0kr
Rea!

Wilson Striker

Slutsålt

Här har du ett kanonbra padelrack för ett rimligt pris. Wilson Striker är ett allround racket som passar alla spelstilar och nivåer. Lura er inte av det billiga priset, du kommer bli förvånad vilket bra kvalité Wilson Striker håller. Du kan välja på färgerna röd, gul eller blå och alla har exakt samma egenskaper. Det nya skummet i Wilson Striker gör det mjukt för den absolut bästa kontrollen men samtidigt tappar du inte fart på grund av den nya teknologin som kommit. Hålborrningen gör att motståndet blir lätt och gör din padelupplevelse till ett rent nöje på banan. Lägg till den snygga designen som Wilson tagit fram kommer du känna dig som en kung när kliver in på center court.

795kr

Slut i lager

Artikelnr: WRT97000U Kategori:

Beskrivning

Wilson Striker utmanar andra rackets i samma prisklass men ingen kommer upp till samma nivå som Wilson Striker tycker vi på Padelrackets. Det som gör den stora skillnaden är att vi har svårt att hitta någon riktig svaghet med Wilson Striker. Vid tester inför lanseringen tippade våra experter på prisklassen 1000-1500kr vilket är ett gott betyg då det faktiska priset är närmare 600kr.

Är du ny inom padel så är Wilson Striker ett kanonval som första racket. Då får du ett allround racket där du kan träna på grunderna för att sedan utvärdera vilket ditt nästa steg är när det kommer till racket. Vi vet av erfarenhet att många väljer att fortsätta spela med sitt Wilson Striker även när man kommit upp i nivå fram amatör till motionär. Fördelarna med att välja ett racket från ett stort märke som Wilson är att dom tummar inte på kvalité oavsett prisklass på sina produkter.

Vad tycker spelarna om Wilson Striker?

Har haft mitt i två år, ska snart byta upp mig men har gjort mig till en bättre spelare. – Ole

Köpte detta till sonen som precis börjat, han är mycket nöjd. – Johan

Snyggt och lättspelat. Mer behöver jag inte just nu. – Victor

Ytterligare information

Vikt

370 g

Ramprofil

38 mm

Form

Rund

Balans

Medel