Kundkorg
0kr
Rea!

Wilson Blade Padel

Slutsålt

Här får ni ett padelracket med ordentlig kvalité som passar spelare från normal till hög nivå på sitt spel. Du kommer känna skillnaden i vikten på Wilson Blade Padel då den är förhållandevis lätt och gör att den passa båda dam och herrspelare utmärkt. Vilka egenskaper gör att Wilson Blade Padel sticker ut? Trots sin lätta vikt får man känslan av stabilitet när man slår till bollenvilket gör att du alltid känner dig trygg även om du inte träffar mitt i sweet spot på racketen.

Det ursprungliga priset var: 2500kr.Det nuvarande priset är: 2190kr.

Slut i lager

Artikelnr: WRT970000 Kategori:

Beskrivning

Wilson Blade har Tri-Hex yta vilket gör att du på ett enkelt sätt får mer spin och skruv i bollen utan att du för den delen behöver ta i extra mycket. Trots att detta racket används av en hel del proffs på World Padel Tour så är kontroll en av det viktigaste egenskaperna med Wison Blade. Racketen är droppformad vilket medför att den ultimata träffen sitter något högre upp än ett runt racket.

Utseendemässigt tycker vi på Padelrackets att Wilson Blade Padel är en riktig skönhet. Vi vet alla att självförtroende är viktigt när man spelar och ett snyggt racket hjälper dig givetvis med detta. Du kommer inte bli missnöjd när du första gången kliver in på banan med ett Wilson Blade i handen. Självklart följer ett wrist strap med som är behagligt och du kommer knappt märka av detta. Vi rekommendera alla som spelar padel att använda wrist-strap för att skydda racketen.

Styrkan med Wilson Blade Padel är att den passar för alla olika spelstilar. Det spelar ingen roll om du är defensivt lagd och loppar samt håller bollen i spel för att vinna eller är mer offensive med fysiskt och snabbt spel. Wilson Blade passar alla typer av spelstilar. Vi rekommenderar verkligen Wilson Blade Padel till alla som har lite erfarenhet av padel sen tidigare.

Vad tycker spelarna om Wilson Blade Padel

Detta var en riktig skönhet, både utseendemässigt och spelmässigt. Jag var orolig för tyngden men blev glatt överraskad att den var så lätt men stabil. – Emma

Har bara positiva upplevelser, spelar 1-2 gånger i veckan och Wilson Blade är alltid med mig på banan. – Björn

Fick tipa av en vän som köpt detta och blev direkt fast. Köpte det samma kväll efter jag provat. – Andreas

Ytterligare information

Vikt

363 g

Ramprofil

38 mm

Form

Dropp

Balans

Medel