Kundkorg
0kr

Wilson Carbon Force PRO Black

Slutsålt

Oavsett om du beställer detta padelrack med eller utan Wilson padel cover, så har du hittat en riktig pärla till rack. Det är en ny design på ett av Wilsons mest populära rack. Här får du både fart och precision till ett väldigt bra pris, och gillar du droppformade rack så har du din framtida spade klar. Den absolut största skillnaden mot den vanliga modellen, carbon force, är att pro innehåller Tri-hex grip och fiber face. Detta leder till bättre slag i form av skruv och grepp vid bollträff.

2095kr

Slut i lager

Artikelnr: WR005311F2 Kategori:

Beskrivning

När vi ska prata teknologi så får du ta fram uppslagsboken, för köper du detta rack får du Core foam, padel guard och sharp hole tech. Core foam ger dig som spelare en mjukare känsla, vilket vi på redaktionen starkt rekommenderar då det upplevs som skönare träffar.

Detta rack passar dig om du vill ha ett bra rack, då du bör spela mer än enstaka gånger. Är du en duglig motionär/någon som tävlar fåtal tillfällen så är detta rack något som sannerligen passar. Formen passar de mesta och framförallt de som har en taskig inställning till diamantformade rack.

Vid vårt egna prov så uppfattades racket som väldigt trevligt och generöst när en ”ny” padelspelare lirade med det. När elitspelaren testade racketen så upplevdes det lite tamt, dock skall det poängteras att elitspelarens krav är skyhöga vad det gäller sweet-spoten.

Recensioner av Wilson carbon force pro black

Jag hade detta rack förut, eller inte pro, och detta rack lever verkligen upp till sitt namn. Jag har svårt att förstå varför man inte skulle köpa PRO om man räkna bort pengar. Jag rekommenderar verkligen alla att köpa PRO. Inte för att den vanliga är dålig, men för att Pro är så mycket bättre.

Core Foam måste var en av de skönaste teknologierna på länge, iallafall vad det gäller padelrack.

Jag läste på en annan sida att fördelen var att detta rack kom med wrist wrap. Det har ju alla racketar. Den riktiga fördelen enligt mig är att sweetspoten ligger hyfsat långt upp på racket. Passar mig som spelar mycket forehand.

Det är riktigt coolt rack, det är ju för helskotta svart. Kan vara värt att ta detta racket med ergonomiskt grepp.

Skötselråd

Som med de flesta racketerna så rekommenderar vi att man förvarar sitt rack i torra miljöer och ska det rengöras så är det med vatten. Det finns ingen anledning använda några former av medel för att rengöra racketar.

Ytterligare information

Vikt

365 g

Fodral

Ingår ej

Form

Droppformad