Kundkorg
0kr
Rea!

Wilson Carbon Force Lite 3.0 2019

Slutsålt

Nu har Wilson släppt ännu ett padelrack i serien Carbon Force. Ett stilrent racket i färgerna vit, silver och svart. Namnet på 2019 ås upplaga är Wilson Carbon Force Lite 3.0 och kommer bli en storsäljare om man frågar experterna.

Det ursprungliga priset var: 2300kr.Det nuvarande priset är: 1800kr.

Slut i lager

Artikelnr: WR005411F2 Kategori:

Beskrivning

Det som sticker ut med detta padelrack är dels vikten som gör att slaghastigheten går upp och passar spelare med mycket kraft och styrka i sitt spel. Motståndet är mindre vid svingrörelsen vilket är skapat genom ett speciellt skum inne i racket som väger mindre än vanligt. Det är inte bara extra kraft du får av Carbon Force Lite 3.0 utan även i trängda lägen längs väggarna blir det lättare att generera kraft vilket medför att du kan ta dig ur krångliga situationer på ett bra sätt. Formen är rund och gör att Carbon Force Lite 3.0 passar även nybörjaren eller den inbitne som inte riktigt behärskar diamantformen ännu eller helt enkelt inte gillar det. Med ett runt racket får du en större sweetspot vilket förbättrar både känsla och självförtroendet i ditt spel.

Om vi ska sammanfatta Carbon Force Lite 3.0 så är det ett lätt racket med mycket kraft. Man tappar inte särskilt mycket kontroll på grund av Wilsons Sublim Grip som har en mix av mjukhet och tillsammans med ytan som har perforering gör den väldigt lättspelad.

Vi på Padelrackets rekommenderar detta racket starkt då priset även det är tilltalande i sammanhanget. Du får ett riktigt bra padelrack till ett bra pris. Du kommer vara nöjd med ditt nya Carbon Force Lite 3.0. Detta är det tredje racket i serien Carbon Force och enligt experterna det klart bästa hittills.

Vad tycker spelarna om Wilson Carbon Force Lite 3.0

Mycket prisvärt och snyggt, både jag och min partner använder detta racket. – Klas

Förstod inte att skillnaden skulle vara så stor från ett tung raket till detta. Mycket nöjd! – Örjan

Mixar lite mellan olika rackets men blir mer och mer detta som används. – Matti

Ytterligare information

Vikt

355 g

Ramprofil

38 mm

Form

Rund

Balans

Medel