Kundkorg
0kr

Kvalitén på Wilsons padelrack

När du väljer padelrack så finns det mycket att tänka på när det kommer till kvaliteten. Wilson är en jätte inom utveckling av sportutrustning och de har resurserna som krävs för att säkerställa fantastisk prestanda och kvalitet hos sina rack. Man använder de bästa materialen, utvecklar egna lösningar under produktionen och tillverkar helt enkelt rack i toppklass. Oavsett om du är en nybörjare, glad amatör eller proffsspelare så har Wilson något rack som passar just dig.

Teknologin

Wilson padelrack utvecklas med stort fokus på innovation och varje modell går igenom noggranna processer för att säkerställa att ribban höjs kvalitetsmässigt. Det pågår en konstant förbättring av modellerna, med ny teknologi som Wilson själva utvecklar för att ligga före konkurrenterna. Innovation och tekniska lösningar är en viktig del av företagets verksamhet.

Wilson har lång erfarenhet av innovation när det gäller tennisrack, något de utan tvekan har nytta av även när de tillverkar padelrack. Företagets långa och framgångsrika historia innebär att de har alla resurser som krävs för att leverera fantastiska produkter. Padel håller ju på att ta över världen och Wilson vill vara med och bidra med sin del. Köper du ett Wilson padelrack så kan du vara säker på att bakom skapelsen ligger många timmar av utveckling och forskning.

Wilson har utvecklat flera egna innovativa lösningar för att förbättra sina rack. Några av de senaste teknologierna som används är Core Foam, Padel Guard och Sharp Hole Technology. Om du väljer att köpa ett av Wilsons modernare rack så är chansen stor att de använder dessa, åtminstone om du väljer ett mer avancerat rack.

Designen av Wilsons padelrack

De flesta håller med om att Wilson skapar snygga rack som man inte behöver skämmas över på planen. Dessutom så känner de flesta igen företagets logga, det stora W:et som brukar pryda allt från tennisrack till sportväskor. Har du ett Wilson padelrack så kommer dina motståndare veta att du åtminstone inte går att slå på grund av undermålig utrustning.