Kundkorg
0kr

Wilson Pro Staff Padel 2019

Slutsålt

Nu pratar vi padelrack för den kräsna liraren, den som har höga krav men samtidigt inte vill ha ett alltför specialiserat rack. Vi på redaktionen skulle vilja säga att detta är ett av Wilsons bästa rack på marknaden.

2795kr

Slut i lager

Artikelnr: WR003911U2 Kategori:

Beskrivning

Du får ett droppformat rack med en sweetspot högre upp på racket, vilket resulterar i en härlig combo av både fart och kontroll. Racket ger dig även en härlig balans som kommer till användningen både i det defensiva och offensiva spelet. För den ovana spelaren kan balans kännas oviktgt, dock är det en av de viktigaste detaljerna för en rutinerad spelare.

Den som vill studera teknologin bakom Wilson pro staff padel kommer inte bli besviken, för här får du Tri-hex grip på ditt rack, sharp hole teknologi, och en hel del andra sköna features. Tri-hex ger dig det där sköna strukturen på utan som resulterar i bättre grepp och skruv på dina slag.

Det är få gånger man blir tårögd av padelrack men detta är nästan ett sådant tillfälle. Ett fantastiskt racket enligt oss på redaktionen. Oavsett nybörjare eller som proffs, detta är racket med stort R.

Ta hand om ditt rack

Vi rekommenderar alla att hålla sitt rack helt och torrt. Framförallt vad det gälle Wilson pro staff padel så är det viktigt. Ett sådant rack behöver underhållas genom att rengöras från smuts och fukt efter varje spelad match eller träningsspel. En av de viktigaste tillbehören för att hålla racket i ett bra skick är fodralet som ofta kommer med vid köp av rack. Det absolut bästa tipset för att hålla efter rack är en enkel handduk med vatten. Inget mer avancerat än så.

Spelarnas tankar om WILSON PRO STAFF PADEL

Som nästan elitspelare så detta ett bra rack, dock har jag aldrig sett så många missuppfatta ett rack. Många felträffar tack vare den relativt höga sweetspotten. Har man koll på sitt lir så är det ett bra rack. – Micke

Ett grymt racket när man ser spelen i relation till priset.

Ett rack som ger duktiga spelare det lilla extra övertaget som behövs. Den generösa sweetspoten ger en form av fallback vid felträffar som andra rack i denna prisklass inte alltid ger. Tycker dock inte det är på bekostnad av fart i slaget.

Ytterligare information

Vikt

370 g

Fodral

Ingår ej

Form

Droppformad