Head Evolution Bela

1100 kr 895 kr

Förhandsboka

Head Evolution Bela har lånat sitt namn från den förre världsettan tillika proffsspelaren Fernando "Bela" Belasteguín från Argentina. För den som aldrig spelat sporten, eller är helt ny inom den, kan Head Evolution Bela vara det padelracket som startar resan till toppen av World Padel Tour.

Till skillnad från flera andra padelrackets i samma låga prisklass är Head Evolution Bela inte lättviktat. Det som gör den här så bra för nybörjare i padel är att den väger precis lika mycket som de mest avancerade padelracketarna. Man lär sig med andra ord att spela med rätt viktkänsla i handen redan från början vilket är rätt väg framåt för den som vill fortsätta spela padel och utveckla sitt spel vidare i framtiden.

Head Evolution Bela är en bra instegsmodell från Head som integrerat Innegra-teknologi i racket som i dagsläget är världens lättaste högkvalitativa fibermaterial. Tillsammans med Heads egna kolfiberskomposit har man lyckats skapa att starkt och stryktåligt ytskikt och material som är både välbalanserat och tillåter en stor sweetspot som är extra viktigt för nybörjare och amatörspelare.

Vi på Padelrackets ser Head Evoltuion Bela som en av de bästa nybörjarmodellerna som finns på marknaden. Med sin proffsmässiga standardvikt och härdade ytskiktsmaterial skapar detta padelracket fantastiska möjligheter för att lära sig ett kontrollerat och medvetet spelande samtidigt som det är stryktåligt.

  • Innegra teknologi
  • Stor sweetspot
  • Slagtåligt ytskik
  • Karbonkomposi
  • Medelviktad balans

Vad säger spelarna om Head Evolution Bela?

Jag köpte den här till grabben som blev riktigt nöjd.Johannes
Jag tycker Evolution Bela sitter riktigt bra i handen och med en bra balans. Det är kanske inte värstingarnas värsting, men duger gott åt mig.Helene
Jag har ändå spelat padel ett tag och har bytt upp mig till mer avancerade modeller. Jag använder dock fortfarande Evolution Bela när jag behöver gå tillbaka och öva in grundslagen. Förmodligen mitt bästa racketköp!Pontus

Fler produkter från Head