fbpx
Kundkorg
0kr

Bullpadel Hack 19 LTD Edition

4495kr

Här har vi definitionen av ett exklusivt rack. Bullpadel har valt att endast släppa 500 exemplar av denna magnifika spade. Bullpadel själva menar att att det är deras mest utvecklade produkt någonsin, och det förstår man när man kollar på priset. Men är det värt det? Med sitt speciella kolfiber så får du som spelare en snabbare ”respons” vid träff på bollen och en j*dra fart i slaget.

Slut i lager

Artikelnr: 80000002 Kategori:

Beskrivning

Hack 19 ltd edition är diamantformat vilket gör att du som spelare bör vara en relativt rutinerad spelare, på grund av att sweetspoten blir mindre och därmed erbjuds inte samma förlåtande träff. Dock vill vi på redaktionen poängtera att detta rack gör sig bra hos dig som även är ny på padel, dock finns det rack som är bättre för en introduktion. Vi rekommenderar att du kikar alla padelrack som erbjuds av Bullpadel och andra brands.

NYTT NYTT NYTT!!! Detta rack kommer med det nya greppet som kallas Hesacore vilket är relativt nytt för padelrack. Det skall ge ett bättre grej mellan hand och rack där ett resultat blir minskad vibration vid bollträff. Slutresultatet för dig som spelare blir en minskad risk för att få klassikern tennisarmbåge, eller som vi säger padelarmbåge.

En väldigt fin feature på detta rack är just möjligheten att ändra rackets vikt och balans. Till ditt rack kan du köpa olika metallplattor som du kan sätta ut på racket för att korrigera vikten, samt att du kan byta vikten på bottenpluggen på racket för att korrigera vikt men även balans.

Och om allt detta inte vore nog så får du ett specialdesignat fodral som är unikt för just detta rack. Så ingen annan, än de andra 499, kommer att ha detta. Så passa på.

Vad säger testpanelen om Hack 19 ltd edition?

Som relativt professionell spelare så är detta rack en fröjd. Dock spelade min polare med detta, han lirar kanske 1 gång i veckan, och det var inte riktigt hans grej då det var mycket felstuds.

WOW WOW WOW. Det är mitt andra rack jag får recensera här på Padelrackets. Och båda har varit WOW WOW WOW. Men detta är fasiken det bästa jag varit med om.

Jag är tom, jag vet inte vad jag ska säga. Att man inte kan få tag i detta rack utan bara prova det i en recension. Aj aj aj.

Mer information

Vikt

365-380 g

Ramprofil

38 mm

Form

Diamant

Balans

Du bestämmer

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Bullpadel Hack 19 LTD Edition”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *