fbpx
Kundkorg
0kr
Rea!

Bullpadel K4 Pro 2019

2495kr 2199kr

Med Bullpadel K4-Pro kan du utöka din precision avsevärt – detta padelracket är ett träffsäkert alternativ för alla som kallar sig själva avancerade spelare. Det har ett runt huvud, vilket minskar risken för felträffar och onödiga svordomar. K4-Pro ger dig total kontroll utan att du tappar farten på bollen. Det skulle kunna kallas för ett lättspelat allroundracket men det ger framförallt mycket bra kontroll och superb känsla vid bollträff.

Slut i lager

Artikelnr: 80000004 Kategori:

Beskrivning

K4 Pro har ett ytskikt som är tillverkat av kolfibermaterial med en täthet av 3000 kolfibertrådar sammanvävda per kvadratcentimeter. Flera av Bullpadels Pro Line-racketar har långt fler kolfibertrådar per kvadratcentimeter men de hör till de mer specialiserade racketarna.

Ramen har man sett till att förstärka med ett ramskydd av ett lättviktsmaterial av aluminium. Detta skydd ligger runt ramen och skyddar på så sätt din racket mot stötar och slag som annars skulle kunna göra skada. Det är även utrustat med Vibradrive, ett system med vibrationsdämpande egenskaper för handtaget. Det består av silikonmaterial som ligger omkring handtaget och bidrar till att minska vibrationerna både vid vanliga slag och vid felträffar som brukar kännas obehagliga. Dessa vibrationer anses till stor del ligga bakom fall av tennisarmbåge, en skada vi gärna undviker på alla sätt vi kan.

Så vem borde köpa Bullpadel K4-Pro? Det är det fina med detta padelracket som förutom goda egenskaper dessutom är riktigt snyggt. Eftersom det är något av ett allroundracket så kan det passa alla vid olika tillfällen, även om det främst utvecklats för att passa avancerade spelare på högre nivå. När du köper en K4-Pro så får du också ett medföljande termofodral som skyddar mot skiftande temperaturer. Dessutom är det gamla snöret utbytt mot en handledsrem som är bredare och tillverkad i ett behagligare material.

  • Ytskikt av 100% kolfiber
  • Allroundracket med maximal kontroll
  • Vibradrive dämpar vibrationer
  • Runt huvud för att passa alla
  • Snygg design

Vad tycker spelarna om Bullpadel K4-Pro 2019?

Bullpadel K4-Pro är det racket jag oftast använder, det är lite av mitt säkra kort. Har ett par andra för tryck och fart men de passar inte alla matcher, för kontroll använder jag detta istället.

Jag spelar inte på någon hög nivå men detta racket gör skillnad för mig. Råkade slå sönder mitt förra under en match och fick låna polarens K4-Pro, efter det var jag såld. Prisvärt och grymt helt enkelt.

Om jag fick välja att behålla ett av mina racket fick det bli detta. Funkar alltid även om det är ett allroundracket så är det inte för simpelt.

Mer information

Vikt

365-375 g

Ramprofil

38 mm

Form

Rund

Balans

Låg

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Bullpadel K4 Pro 2019”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *