Kundkorg
0kr

Cartri Total Shield

Slutsålt

Cartri’s Total Shield är ett mycket tåligt och hållbart padelrack som är tillverkat på ett sätt som är typiskt för tillverkaren. Förutom rent kolfiber består spaden också av en speciell blandning av kolfiber och kevlar i ramen, vilket gör det extra stryktåligt samtidigt som vissa andra egenskaper förstärks.

Ytan på racket är ruggad för den som söker ”bettet” i sitt spel.
Total Shield passar till motionär såväl som elit.

Vikt: 355-375g
Form: Dropp
Balans: Medel

3495kr

Slut i lager

Artikelnr: 6201025812700 Kategori:

Beskrivning

Ramens sammansättning gör tillsammans med den mjuka kärnan av Eva Soft White 4 att skadliga vibrationer minskas vid träff samtidigt som racketen ger bra tryck. Träffytan består av 100% kolfiber och är utformad för att ge mycket bra känsla och kontroll. Neo Shield är droppformad och har en vikt på mellan 355-375 gram vilket är vanligt.

I Cartris senaste utveckling av Shield 2-serien är det i första hand offensiva och attackerande spelare som man inriktat sig mot.
Ramen i Cartri Total Shield är tillverkad i en speciell blandning mellan 6K kolfiber och kevlar som gör racket väldigt slagtåligt utan att förlora kolfibrets elasticitet och flexibilitet.

Total Shield har också en fin balans och sitter stadigt i handen utan att kännas för tung. Det är meningen att man ska kunna försvara nätet så effektivt som möjligt med det här padelracket och så länge tekniken sitter i handen och ögat kommer Cartris Total Shield att göra sin del.