Kundkorg
0kr

Cartri Trigger 360

Slutsålt

Cartri Trigger 360 är ett grymt padelracket för spelare på mellannivå till professionell nivå. Den senaste upplagan av Cartri Trigger 360 är bestyckad med teknik som gör det till den perfekta spaden för den som söker maximal kontroll i spelet. Dessa racketar tillverkas med så mycket elastisk förmåga och kraft som det bara går att kombinera och resultatet blir ett riktigt bra rack. Med detta i din hand kan du styra spelet precis dit du vill och lura vilken motspelare du än ställs mot!

2200kr

Slut i lager

Artikelnr: 6201095811700 Kategori:

Beskrivning

Den nya modellen Cartri Trigger 360 har en rund form och är tillverkad av högkvalitativ 2/2 twill 3k kolfiber och glasfiber. 

Den inre kärnan består av ett vitt 100% EVA- gummi med medel densitet i 4 lamineringar och rörformigt kol-glas, vilket ger oss styvhet, hårdhet, flexibilitet och lätthetDet är ett racket som sticker ut med sin kontrollförmåga och sin medelbalans, rekommenderad till alla målgrupper, mer särskilt för personer med avancerad och professionell nivå.

Cartri Trigger 360 är en stötbeständig och lätt racket med en bred och centrerad sweet spot, perfekt för defensiva och mittfältspelare. 

Ytan på racket är mattbehandlad. 

Ytterligare information

Vikt

355-375g

Balans

Medel

Form

Rund

Ramprofil

38 mm