Kundkorg
0kr
Rea!

Head Bela Kids

999kr 795kr

Om du har ett barn som intresserar sig för racketsport i allmänhet och padel i synnerhet kan Head Bela Kids vara det bästa racket för ditt barn att använda och lära sig grunderna i padel med.
Det är både lättare än juniorracketar och standardiserade tourracketar. Utöver den tydliga skillnaden i vikten är racketramen och ramprofilen även neddimensionerad något så att balans och kontroll kan manövreras på ett enkelt sätt av yngre spelare.
Head Bela Kids väger ca 300 gram och har en låg balans vilket gör den väldigt bottenviktad och lättspelad i rörelserna.

3 i lager

Artikelnr: 228238 Kategori:

Beskrivning

Precis som juniormodellen Delta Bela Jr är Head Bela Kid ca 3cm kortare än övriga padelrack från Head. Detta padelracket för barn är har även en smalare ramprofil, som är helt i led med neddimensioneringen av racket. Ramprofilen på Head Bela Kid är inte det sedvanliga 38mm utan 33mm. Det kanske låter som lättvindig förändring, men en halv cm gör stor skillnad, fråga bara Fernando ”Bela” Belasteguín, den tidigare världsettan på WPT som lånat ut sitt namn till detta unika instegsracket för padelintresserade barn.
Bara för att Head Bela Kids är ett barnracket har Head inte tummat på produktionskvaliteten. Precis som med Heads mest avancerade racketar är Bela Kids uppbyggd och konstruerad med Innegra-teknologin, som inte bara återfinns i Heads padelracketar utan också i deras tennisracketar.
För Head Bela Kids innebär Innegra-teknologin att ramkonstruktionen och innandömet består av det bästa kolfibret som finns tillgängligt för racketsporter. Innegra teknologin innebär att kolfibret som Bela Kids är tillverkat i är både lätt och extremt slagtåligt. Dessutom reduceras vibrationerna som annars kan nå handleden från rackethuvudet. På så sätt minimeras risken för tidiga och onödiga skador som annars kan uppstå innan den rätta tekniken är bemästrad.
Givetvis är sweetspotten på Head Bela Kids stor och förlåtande. Kom ihåg att detta är ett barnracket som man ska växa som spelare med.

Trots Head Bela Kids säregenhet har vi på redaktionen givetvis testat det. Det var ingenting för oss om ärligheten ska fram, och det är ju inte så konstigt. Det är ju ett padelracket för barn…
Däremot hade Maximilian, 5 år, väldig roligt med detta padelracket och verkade vara mer fokuserad på bollen än på racket. Precis som det ska vara under en ordentlig padelmatch.
Är du ute efter ett bra och säkert padelracket till ditt aktiva barn är Head Bela Kids vägen framåt!

Mer information

Vikt

300g

Ramprofil

33mm

Form

Rund

Balans

Låg