Kundkorg
0kr

Frakt och leverans

  • Om du beställer innan kl 12.00 är vårt mål att alltid skicka ditt paket samma dag
  • Normal leveranstid är 1-3 dagar
  • Paket skickas i vanliga fall med DB Schenker
  • De flesta av våra kunder får sina paket redan dagen efter beställning
  • Mindre paket skickas med PostNord vilket blir enklare och billigare för kunden
  • Om värdet på din beställning överstiger 999 kr tillkommer ingen fraktkostnad, annars tar vi 49 kr i fraktavgift
  • Vi tar inget ansvar för förseningar från de fraktbolag vi anlitar eftersom det är utanför vår kontroll
  • Varorna i vår webbutik finns i regel på lager. Om en vara tagit slut så framgår detta tydligt när du lägger en beställning. Frågor kring när vi förväntar oss att få lagersaldot påfyllt tar vi helst emot via e-post till kundservice.

Kundsäkerhet

Ångerrätt

Ångerrätt i 14 dagar gäller för alla köp hos oss på Padelrackets. För ångrade köp krävs att varan är oanvänd, i oskadat skick och returnerad i sin originalförpackning. Kontakta oss alltid via e-post innan du returnerar en vara. Paket som sänds till fel adress eller returneras mot postförskott eller krav på betalning i efterhand kommer ej att hämtas ut av oss. Vid retur står kunden för fraktkostnader och eventuella fakturakostnader.

Garanti

1 års garanti mot fabrikationsfel gäller för privatpersoner. Vanligtvis är det våra leverantörer som tar hand om reklamationer så kontrollera med oss innan du skickar tillbaka en vara för reklamation. Vi står för fraktkostnaden när du returnerar en vara för reklamation.

Skador vid transport

Om ett paket är skadat när du hämtar ut det så ska du omedelbart anmäla detta till utlämningsstället/fraktbolaget. Om själva varan är skadad ska du meddela detta till oss inom 3 dagar från att du mottagit varan. Anmäl skadade produkter till oss via e-post till kundservice(at)padelrackets.se och bifoga alltid en bild till skadeanmälan. Efter att vi mottagit din skadeanmälan återkommer vi med information om hur din vara kommer att ersättas. Vi kommer att stå för fraktkostnaden då en ersättningsvara skickas.

Betalsätt

Konto- och kreditkort

Hos oss på Padelrackets kan du betala med VISA och Mastercard. Betalar du med kreditkort så hanteras transaktionen av Klarna för att garantera snabba och säkra betalningar.

Klarna är ett svenskt företag som erbjuder snabb och säker verifiering av kreditkort vilket gör det enklare att handla online. När du betalar via Klarna krypteras ditt kontokortsnummer direkt i samband med att du anger dina kortuppgifter. Via den krypterade direktförbindelsen HTTPS sänds informationen till Klarnas server. För kommunikationen mellan banken och Klarna är det bankens säkerhetssystem som används. Kommunikationen mellan slutkonsumenten och Klarna sker med så kallad SSL-kryptering.

Vid betalningar med Klarna skyddas två kommunikationsvägar:

  1. Kommunikation mellan slutkonsument och Klarna
  2. Kommunikation mellan Klarna och bank

Klarna-faktura/delbetalning

Du kan välja att betala dina köp hos oss via Klarna. Väljer du faktura som betalningsmetod så görs en snabb kreditupplysning på dig. Svar kommer direkt och du behöver inte vänta på att få veta om du godkänts eller inte. Fakturan skickas till din folkbokföringsadress som hämtas automatiskt från folkbokföringen.

Du får också fakturan skickad via e-post till den e-postadress du angivit. Köp via faktura ska betalas inom 14 dagar från beställningsdatum.

Du kan välja att delbetala din faktura genom att betala in 50 SEK av fakturabeloppet. Din faktura omvandlas då automatiskt till delbetalning och du kan själv bestämma hur stort belopp du betalar per månad efter det. Minst 50 SEK och minst 1/24 av totalbeloppet måste betalas varje månad om du väljer delbetalning. Utöver detta tillkommer ränta, vi hänvisar till Klarna.se för aktuell information.

Klarna konto

Om du väljer att delbetala din faktura så samlas alla dina köp under ett konto hos Klarna. Med Klarna konto får du god överblick över alla dina köp och samtliga samlas på en faktura.

Personuppgiftslagen

Hos oss hanteras dina personuppgifter i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).

Sms-avisering

Det mobiltelefonnummer du anger vid beställning kan komma att användas för avisering via SMS gällande leverans och annan information som rör din order.

Tvist

Tvister löses i första hand genom kommunikation med vår kundtjänst. Í första hand följer vi Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer och i övrigt hänvisar vi till Europeiska kommissionens onlinetjänst för lösning av tvister http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Juridik

För att handla hos oss på Padelrackets måste du ha fyllt 18 år.

Vid beställning på vår hemsida godkänner du att vi sparar och använder vissa uppgifter för att vi ska kunna fullfölja våra åtaganden gentemot dig som kund. Detta innefattar uppgifter du anger när du lägger en order i vår webshop, såsom namn, bostadsadress, e-postadress och telefonnummer. Vi garanterar att de uppgifter du lämnar endast kommer att användas av padelrackets.se i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL 1998:204). Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att ta del av uppgifterna vi sparar om dig. För att få ofullständig, felaktig eller irrelevant information ändrad eller borttagen kan du kontakta oss.

Reservation

Vi reserverar oss för eventuell felaktig produktinformation som kan ändras när som helst och utan förvarning. Det gäller felaktig information om till exempel pris och specifikationer på vår hemsida som beror på felskrivningar, valutaförändringar, missuppfattning vid kommunikation via e-post eller felaktig information från leverantörer.

Tveka inte att kontakta vår kundservice om du har några frågor!