Kundkorg
0kr
Rea!

StarVie Sentinel 2020

Slutsålt

StarVie Sentinel 2020 är en stor nyhet i form av förbättrad prestanda, otroligt material och teknologier, samt  spektakulära mönster. StarVie Sentinel 2020 är en av dem mest balanserade modellerna i kollektionen, ett perfekt rack för såväl nybörjare till mellannivå-spelare som uppskattar ett förlåtande rack.

Det ursprungliga priset var: 1700kr.Det nuvarande priset är: 1495kr.

Slut i lager

Artikelnr: 8451000000224 Kategori:

Beskrivning

Star Vie Sentinel 2020

Detta padelracket har utformats med en runda design, som placerar den optimala punkten i mitten av spaden, en låg balans och en bred sweet spot för att inte förlora en strimla av hanterbarhet och förlåtande. Ett perfekt padelracket som vi rekommenderar dig som spelar ibland eller är relativt ny inom sporten, eftersom det är ett ”kontrollracket” som hjälper dig att styra dina slag och hindra dig från att tappa poäng pga felslag.

När det komme till materialval i racket så har företaget använt rent kvalitetsmaterial. Grundstrukturen är 100% kolfiber, både i ramen och i handtaget, ett slittåligt material som kommer att erbjuda dig en längre livslängd i racket. Kärnan i racket består av mjukt gummi  (EVA), ett specialtillverkat gummi med hög täthet, som gör att du kan få en bra känsla i bollträffarna och minska vibrationerna som skapas när du slår bollen. Det är ett padelracket med en stabil och solid struktur, som tack vare kolfibret och EVA-gummit, uppnår en större bollhastighet och utförandet av slagen.

Den svarta designen med de blåa elektriska detaljerna gör StarVie Sentinel 2020 till en av årets mest spektakuläraste rackets av instegsmodellerna.

Ytterligare information

Vikt 370 kg
Vikt

350-375 g

Ramprofil

38 mm

Form

Rund

Balans

Medel