Kundkorg
0kr
Rea!

Babolat Defiance Carbon 2019

Slutsålt

Ordet vi söker här är kontroll, och racket beskrivs av många experter som ett kontrollinriktat rack. Babolat defiance carbon har haft sina föregångare men nu finns det en massa skillnader. Årets modell har centrerat hålen så de går mot sweetspoten samt att tillverkaren har justerat storleken på hålen för att maximera speeden samt kontrollen.

Det ursprungliga priset var: 2700kr.Det nuvarande priset är: 2495kr.

Slut i lager

Artikelnr: 60000002 Kategori:

Beskrivning

Om du någonsin funderat på att köpa et track helt i karbon, så har du här ett skarpt alternativ. För de som undrar vad karbon bidrar så brukar experter säga att responsen i racketen blir enormt stor samt att återbäringen eller effekten av ett slag blir väldigt stor. Vår uppfattning på redaktionen är att detta är ett av få rack i karbon som verkligen ger vad de lovar. Extremt stor effekt på varje slag, man får lite betalt för de investerade kronorna.

Ett rack med räfflat mönster. För de som aldrig har stött på detta fenomen så kan vi redaktionen enkelt säga, detta förändrar de flestas spelstil. Greppet på bollen blir helt annorlunda, och där den som gillar att slå bollen med spinn så är nästan räfflade mönster ett måste. En helt annan spinn levereras från sådan rack.

Och tillbaka på kontrollen, så skvallrar rackets form att det är ett rack designat för kontroll. Den runda formen tillåter spelaren att på ett mer balanserat sätt föra spelet genom bra placeringar och knepiga vinklar. Vi på redaktionen gav detta rack till vår egen Messi inom Padel. Och visst gav racket en säkrare precision för honom men utan att tappa kraft i slagen.

Babolat defiance carbon 2019 kommer med en häftig teknik som heter dynamic stabilitet system, vilket även de hjälper till att få en säkrare precision och framförallt få fart på bollen. Denna teknik påverkar racket genom att halsen blir förstärkt och därmed minskas vridmomenten.

Vad säger spelarna om Babolat Defiance Carbon 2019?

Jag bara älskar den räfflade ytan. Går knappt att spela utan det nu, får fasiken ingen spinn om jag inte har det. Sedan är racket en fröjd om man vill ha kontroll. Det var ingen dåligt sälj-knep. – Adde

Har haft lite olika varianter av Babolat defiance carbon, men dessa är nog den skönaste hittills. Klassikt kvalitativt rack som bör spelas av hyfsat rutinerade spelare. – Melvin

Men det måste ett slut på alla dessa grymma rack från Babolat, jag orkar inte mer. Jag måste köpa nytt rack typ varje månad. Detta kommer jag garanterat att köpa, om jag så måste sälja alla mina Just Ten rackets. – Andreas

Ytterligare information

Vikt

365 g

Ramprofil

38 mm

Form

Rund

Balans

Låg