Kundkorg
0kr
Rea!

Babolat Revenge Carbon 2019

Slutsålt

Babolat Revenge Carbon är ett av Babolats mest attraktiva och bästsäljande tävlingsracket. Med sin skonsamma balanspunkt som tillåter ett mjukt och kontrollerat spel samtidigt som den med sina 365g klarar av att stå bakom en hel del smashkraft, har Revenge Carbon verkligen potentialen att skilja vinnaren från förloraren, agnarna från vetet och katten från det heta plåttaket. Det här är ett padelracket för den hängivne padelspelaren.

Det ursprungliga priset var: 2700kr.Det nuvarande priset är: 2185kr.

Slut i lager

Artikelnr: 60000003 Kategori:

Beskrivning

Med Revenge Carbon 2019 kommer Babolat med en hel del uppdateringar från tidigare år.

Till att börja med har man sett till att få till den eftersökta 3D-spin teknologin som mer eller mindre innebär att padelrackets träffyta är något räfflad som i sin tur gör det enklare att få till stopp bollar och överskruvar. Det blir med andra ord mer bett i racket.

Dessutom har man praktiskt taget fulländat FcT-konstruktionen som innebär en total Full Carbon Construction. I och med detta kan Babolat presentera ett fantastiskt Revenge Carbon racket som alltså helt och hållet är tillverkat i Karbon, både ramen och träffytan. Perfekt för padelspelaren som verkligen satsar ordentligt.

Babolat har även bakat in DSS i Revenge Carbon, det vill säga Dynamic Stability System, vilket ger minskade vibrationer från racket till hand och underarm vid bollträff. Detta är något som blir allt viktigare ju högre upp man kommer i sitt padelspel.

När vi på Padelrackets.se testade Babolat Revenge Carbon 2019 var det många som fann sitt nya favoritracket. Det förstås fler som tyckte den lättare Revenge Lite var att föredra framför Revenge Carbon, men sedan är ju inte vi redo för World Padel Tour.

Med det sagt ska man inte tro att Revenge Carbon väger som en tegelsten i handen. Den är väl balanserad och ger ett stadigt intryck.

  • Dynamic Stability System
  • 3D-Spin teknologi
  • Full Carbon Construction

Vad säger spelarna om Babolat Revenge Carbon 2019?

Älskar Revenge Carbon ända sen Babolat började med dom. 2019-versionen håller vad den lovar. – Lauritz

Riktigt bra racket. Jag är nöjd som bara den! – Adam

Jag var lite skeptisk när jag först fick hem den. Det var mitt första tävlingsracket och jag gick från en riktig lågviktare till den här. Men efter övergångsfasen och invanetiden är supernöjd! – Viktor

Ytterligare information

Vikt

365 g

Ramprofil

38 mm

Form

Drop

Balans

Medel