Kundkorg
0kr
Rea!

Babolat Viper Carbon 2019

Slutsålt

Den senaste värsting modellen från Babolat. Stjärnspelaren Juan Lébron spelade detta racket i World Padel Tour, vilket gör modellen lite extra speciell för oss på redaktionen. Det som är nytt med den nya modellen är att man har justerat storleken på hålen och den är mer centrerad. Vissa hål är minder och andra större för att maximera möjligheterna till fart och kontroll.

2595kr

Slut i lager

Artikelnr: 60000005 Kategori:

Beskrivning

Eftersom hela ramen är tillverkad i Karbon (FcT-teknologi), får man som spelare en enorm respons vid varje slag på boll vilket medför med en effekt i slagen som är fantastisk. Du får även ett extra grepp på bollen och mer spin. På grund av 3D Spin-teknologin som ger ett räfflat mönster på det yttre lagret på träffytan.

Rackets hals är designad i Dynamic Stability System, vilket är en mycket stabilare funktion. Som är stärkt med tungsten-fiber vilket gör att vridmomentet i racket minskas också blir farten snabbare och du får en bättre precision. EVA-skum som kärnan består av har elastiska egenskaper som också medför fart på bollen.

Sweetspotten på racket är placerad högre upp och balansen längre fram än vanligt på grund av den diamant-formade designen. För en spelare med en offensiv spelstil, alltså att man gillar att spela med smash och kraftfulla slag.

Vi på Padelrackets rekommendera Babolat Viper Carbon 2019 till tävlingspelare men även amatörer som har en bra teknik eller en bakgrund som en offensiv tennisspelare. Man måste ha ett bra tillslag och kunna smasha för att få ut de bästa av racket därför är det viktigt att du har en bra teknik.

  • En ram som är tillverkad helt i karbon
  • 3D Spin-teknologi som ger ett räfflat mönster på träffytan
  • Halsen är designad med Dynamic Stability System
  • En högre sweetspot på grund av diamant-formen
  • En modell som passar den offensiva spelaren

Vad tycker spelarna?

Jag är riktigt nöjd med Vipern, ett racket med mycket bra kvalité. Jag får ett riktigt bra grepp och den passar min offensiva spelstil perfekt. – Hans

Jag är inte den bästa paddelspelaren då jag är rätt så ny. Ändå är jag väldigt nöjd med babolat Viper Carbon 2019. Den sitter bra i handen, väldigt enkel att få fart på bollen och jag känner att mitt spel har blivit bättre och utvecklats väldigt mycket på kort tid. – Axel

En riktig smash kung skulle jag säga, jag har aldrig smashat bättre. Detta racket är verkligen gjord för min spelstil. Har aldrig varit nöjdare. – Anders

Ytterligare information

Vikt

370 g

Ramprofil

38 mm

Form

Diamant

Balans

Låg