Kundkorg
0kr
Rea!

Cartri Armour Evolution (2019)

Slutsålt

I Spanien brukar man säga att den som en gång hållit i ett racket ur Cartri Armour-serien kommer aldrig att vilja hålla i något annat. Förutom nästa racketmodell ur serien då förstås! Cartri Armour Evolution är den senaste modellen och den här gången har Cartri valt att göra racket mer inriktat mot spelarna i mellanskiktet. Cartri Armour Evolution är något topptung och har en hög balanspunkt vilket gör att svingvikten är något högre än tidigare modeller i serien. Detta betyder att de dryga 365 gram kan verka tyngre i handen och kräver på samma sätt en något mer tränad spelare.

Det ursprungliga priset var: 3695kr.Det nuvarande priset är: 2495kr.

Slut i lager

Artikelnr: 6201081438704 Kategori:

Beskrivning

Det är dock inte ett racket som bara lämpar sig för proffs på WPT. När Cartri säger att de ska skapa ett racket för spelare på mellannivå menar de det också. Cartri Armour Evolution må vara topptung men dess stora slagyta och sweetspot gör att både kontroll och styrning underlättas markant.
Cartri Armour Evolution innehåller det populära EVA soft foam-gummit Black 5 i centrum av rackethuvudet och själva ramen på racket är tillverkat som en hybrid mellan 3K kolfiber och glasfiber. Glasfibret gör Armour Evolution till ett slagtåligt och stadigt padelracket samtidigt som kolfibret står för elasticiteten och flexibiliteten. Det här är ett riktigt bra racket för armbågen.
Detta mellanklassracket har en klassisk ramprofil på 38mm och en varierande vikt runt 360 gram.

När vi på redaktionen testade Cartri Armour Evolution rådde det delade meningar, vilket man egenligen bör förvänta sig av ett mellanklassracket. Vissa blev förtjusta direkt och levde verkligen upp till det inledande spanska talesättet, medan andra antingen upplevde det alldeles för svårspelat eller kraftlöst.
Cartri Armour Evolution är i allra högsta grad ett racket att utveckla sitt padelspel till nästa nivå med.

Vad tycker spelarna om Cartri Armour Evolution?

Äntligen lägger Cartri lite högre swing weight i grundutförandet av Armour! Cartri Armour Evolution var rätt utveckling för min del. – Krister

För mig har Cartri Armour Evolution fungerat jättebra! Hahah nu får jag bollarna dit jag vill! Superduper! – Marie

Lite styvare än andra modeller och det är väl glasfibrerna som spökar. För min del är det ett plus eftersom man får mycket mer puls i slagen. – Mats

Ytterligare information

Vikt

355-375g

Ramprofil

38 mm

Form

Dropp

Balans

Hög, Medel