Kundkorg
0kr

Cartri Galaxy Blue 2.0

Slutsålt

Cartris kanske bästa instegsracket.
Det finns många padelracketmärken som tar fram exceptionella proffsmodeller och det finns padelracketmärken som tar fram fantastiska nybörjarmodeller. Cartri sitter på en väldigt intressant position där man lyckas vara den rackettillverkare som ligger i toppskiktet på båda ändarna.

1495kr

Slut i lager

Artikelnr: 6201005808705 Kategori:

Beskrivning

Cartri Galaxy Blue 2.0 är mycket riktigt en av marknadens bästa instegsracketar och passar nybörjare väldigt bra. Med sin runda form kan sweetspottytan maximeras vilket gör Galaxy Orange Blue väldigt förlåtande.
Som padelspelare vill man kunna få iväg en och annan smash vilket brukar kunna vara svårt med lättviktade nybörjarracketar med låg balanspunkt. Med Galaxy Orange Blue har dock Cartri blandat gummit Ultrasoft D15 i kärnan med den maximerade utgångshastigheten från träffytan som de fått till med hjälp av strategiskt utplacerade hål på rackethuvudet. Så även om Galaxy Orange Blue är ett nybörjarracket så finns det en lång utvecklingskurva för alla spelare som använder racket.
En annan faktor som bidrar till Galaxy Blues 2.0 styvhet är att ramen är tillverkad i 100% glasfiber och inte i kolfiber som så många andra racketar. Detta gör att det blir mer slagtåligt samtidigt som det ger lite extra skjuts i bollen.

När redaktionen testade Cartri Galaxy Blue 2.0 var det flera av de mer rutinerade padelspelarna som tyckte att en bra benämning på modellen borde vara ”avancerat nybörjarracket”. Nybörjarna på redaktionen testade också Galaxy Orange Blue och tyckte att det fungerade riktigt bra. Speciellt i försvarsspel.

Vad säger spelarna om Cartri Galaxy Blue?

Väldigt coolt med glasfibrer i racket. Lättmanövrerat och lättspelat. Cartri Galaxy kan vara det bästa padelracket jag någonsin spelat med! – Jens

Snyggt racket och väldigt roligt att spela med. Det här är mitt första racket och jag kommer nog inte byta på väldigt länge. – Robin

Jag var lite osäker på mitt val i början när jag läste om glasfiber. Det är hårt och jag tänkte att det skulle bli väldigt svårt att spela med, men det är det inte. Galaxy Orange Blue är ett toppracket! Tack för den! – Daniel

Ytterligare information

Vikt

355-375g

Ramprofil

38 mm

Form

Rund

Balans

Låg