Kundkorg
0kr

Cartri Galaxy Pink 2.0

Slutsålt

Det finns vissa rackettillverkare som verkligen sticker ut i sin produktion. Cartri lyckas fånga både proffsen och den vardagliga motionären. Med Galaxy-modellen har man lyckats skapa ett rack som är prisvärt, men fortfarande användbart långt upp i kunskapsstegen för spelare. Det är ett instegsracket som du kan spela länge med tills det är dags att byta.

1495kr

Slut i lager

Artikelnr: 6201012807700 Kategori:

Beskrivning

Cartri Galaxy Pink 2.0 är ett runt racket med en stor sweetspot, vilket gör detta rack förlåtande på så många sätt. Som nybörjare eller vardaglig motionär så infinner sig ofta viljan att slå hårt när tillfället ges, dock inte alltid till en perfekt träff. Tack vare kvalitén i detta rack, så är det få träffar som blir riktigt tomma. Tack vare gummit som finns i detta rack, Ultrasoft D 15, så maximeras utgångshastigheten vilket skapar ett relativt snabbt racket. Detta trots att det ändå får klassificeras som en instegsmodell.     

En viktig detalj är att detta racket är gjort i glasfiber vilket kan uppfattas som nytänkande. Dock finner vi i historieböckerna att det var glasfiber man använde i början av padelracketernas historia. Utöver att de extra fart i slagen så hjälper faktiskt glasfiber till att minska tennisarmbåge.

För att verkligen motivera priset i relation till konkurrenter så ska det påpekas att detta rack är handgjort, vilket är en av anledningarna till att tillverkaren inte kan garantera att vikten är exakt på samma rack. Det brukar skilja mellan 5-10 gram.

Så tycker vi på redaktionen om Cartri Galaxy Pink 2.0

Fantastiskt rack som vi har tagit med till en del vänner och bekanta, som verkligen visat sig vara rätt för en vardagliga spelaren. Hållbarheten är något utöver dess like, samtidigt som du kan vara rätt oförsiktig med racketen.

Få felträffar som resulterar i en död boll och farten är verkligen bra för att vara en sådan stor sweetspot. Har du börjat spela Padel precis? Då borde du köpa detta rack.

Ytterligare information

Vikt

345-365g

Balans

Låg

Form

Rund

Ramprofil

38 mm