Kundkorg
0kr
Rea!

Cartri Neo Shield (2019)

Slutsålt

Själva träffytan på rackethuvudet är tillverkat i 100% kolfiber och dess droppform gör att sweetspotten är något större än diamantformade racketar. Inuti racket, i träffytans kärna, är det EVA soft white 4 gummit som arbetar. Med de dämpade vibrationerna vid tillslagen och den ”ficka” som många spelare tycker sig uppleva vid tillslagen, blir Cartri Neo Shield ett av varumärkets mest kontrollfyllda racketar.
Vi testade Cartri Neo Shield och kom ganska snabbt fram till att styrningskontrollen var fenomenal med det här padelracket. Enligt oss är det perfekt för reaktionssnabba spelare som kan försvara nätet med ett rappt volleyspel.

Det ursprungliga priset var: 3299kr.Det nuvarande priset är: 2399kr.

Slut i lager

Artikelnr: 6201034440709 Kategori:

Beskrivning

I Cartris senaste utveckling av Shield 2-serien är det i första hand offensiva och attackerande spelare som man inriktat sig mot. Vid första anblick skulle man kunna tro att Shield-serien är mer defensivt lagda, men så är det alltså inte. Med namnet Cartri Neo Shield är det mer rackets robusta material som antyds än dess spelegenskaper.
Ramen i Cartri Neo Shield är tillverkad i en speciell blandning mellan 6K kolfiber och kevlar som gör racket väldigt slagtåligt utan att förlora kolfibrets elasticitet och flexibilitet. Neo Shield har också en fin balans och sitter stadigt i handen utan att kännas för tung. Det är meningen att man ska kunna försvara nätet så effektivt som möjligt med det här padelracket och så länge tekniken sitter i handen och ögat kommer Cartri Neo Shield att göra sin del.

Vad tycker spelarna om Cartri Neo Shield?

Grymt racket som känns skönt och lätt. Hade kanske önskat lite större yta för rena träffar, men i sin helhet är Cartri Neo Shield alldeles utmärkt. – Oliver

Ville byta upp mig från Head och tänkte testa Cartri. Det fick bli Neo Shield och jag har inte ångrat mig en enda sekund. Det är första gången som jag känna en skillnad mellan racket och racket när jag spelar. Sjukt kul!

Neo Shield är ganska dyr men nån gång ska man väl testa ett ordentligare rack. Jag har hört mycket bra om Cartri och det fick helt enkelt bli Neo Shield. De få gånger jag spelat med den har det fungerat alldeles utmärkt. Vi kommer överens, han och jag.” – Tim

Ytterligare information

Vikt

355-375g

Ramprofil

38 mm

Form

Dropp

Balans

Medel