Impero padelrack

Om du är på jakt efter ett unikt padelrack så är Impero padel rätt för dig. Detta Uppsalabaserade företag är i sin linda och drivs av fyra personer vars stora fritidssysselsättning är padel. De beskriver själva att deras mål och vision är att erbjuda rack från Sverige till förmånliga priser, utan att tumma på kvalitén. Företaget bakom Impero Padel heter Mazmanian & Co handelsbolag och har sitt säte i Uppsala. Deras racketar kommer i olika nivåer där de själva beskriver att rent generellt så är runda och och droppformade racketar att föredra för personer med mindre erfarenhet. Diamantformade racketar passar de som har lite mer erfarenhet. Även fast det inte är direkt uttalat så verkar detta även överensstämma för Imperos egna racketar.

Våra padelrack från Impero

Impero
Upsalia

999 kr 950 kr

Team Impero Padel

Såklart finns det en team som representerar varumärket, och det är så enkelt som Team Impero Padel. I skrivande stund består de av 8 personer från Norr till söder. Teamet består av allt från innebandyspelare till arbetare på svenska padelförbundet. Det verkar var en skön uppsättning padelspelare.

Vad vi tycker om Impero

Vi på redaktionen gläds över Impero, då det känns skönt att se utmanare till alla de klassiska padelrack på marknaden. Vi hyllar att personer intresserade av sporten väljer att starta ett eget märke. Om du står i valet och kvalet mellan impero eller något större känt märke, varför inte stötta underdogen?