Impero Upsalia

999 kr 950 kr

Förhandsboka

Hyllningarnas hyllningen till städer. Att som stad få ett padelrack döpt efter sig borde vara det alla städer eftersträvar. Uppsala du fagra stad, din domkyrka och extrema samling av studenter, du blev värderad till ungefär 1000 kr. Dock är ju en riktigt kvalitativ spade. Upsalia är latin för Uppsala och ett rack som släpptes under 2019 och passar nybörjare främst, men självklart även de mer rutinerade lirarna.

Vill du ha ett racket med ett slät ytskikt i kolfiber så är detta rack ett av de mest prisvärda på marknaden. Det vi speciellt uppskattar som en extra feature är handledssnöret som skvallrar om ett ordentligt rack då det inte har det klassiska snöret för låneracketar.

Rackets form skvallrar att det egentligen passar spelare som spelar på en mindre avancerad nivå. Men smaken är baken, och vissa proffs gillar droppformade rack. I och med detta så gör det att det blir relativt enkelt att växla mellan offensivt och defensivt spel.

Vad säger spelarna om Impero Padel Upsalia?

Så förbannat skönt att spela med ett rack som inte är skapat av företag som producerar en miljon rack. Nästan så man kan känna det lokala i Upsalia.
En riktigt prisvärt racket. Jag spelar inte allt för ofta men prisklassen är riktigt bra jämfört med de rack mina kompisar köpt. Många av dem ångrar nog att det inte köpte Imperos rack. Framförallt Upsalia.
Det tog tid för mig att komma in i mitt spel med Upsalia, dock var det värt all denna tid. Nu spelar jag som en gud, eller iallafall riktigt bra. Skönt droppformat rack.

Så tar du hand om detta Upsalia padelrack.

Med sunt förnuft kommer du väldigt långt, där redaktionens främsta tips är att hålla efter handledssnöret. Racket i sin tur torkar du bara av med en fuktig trasa. Bandet däremot är viktigt att lufta ifall de blir blöt.

Fler produkter från Impero